Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Wilshere ute resten av sesongen

Nok en nedtur.

SYKESTUA: Jack Wilshere må belage seg en stund på sidelinjen. Bournemouth-spilleren pådro seg et brudd i venstrefoten i 0-4-tapet for Tottenham nylig. Foto. Matt Dunham, AP / NTB scanpix<div><br></div>
SYKESTUA: Jack Wilshere må belage seg en stund på sidelinjen. Bournemouth-spilleren pådro seg et brudd i venstrefoten i 0-4-tapet for Tottenham nylig. Foto. Matt Dunham, AP / NTB scanpix

Vis mer

Skadeforfulgte Jack Wilshere opplever nok en nedtur. Bournemouths midtbanemann har pådratt seg en skade i venstrefoten og er satt på sidelinjen ut sesongen.

Det melder flere engelske medier, deriblant Sky Sports og Daily Mail.

Wilshere, som er innleid fra Arsenal, fikk skaden under Bournemouths 0-4-tap for Tottenham i helgen. Undersøkelser viser at det dreier seg om et brudd i venstrefoten.

25-åringen har vært skadeplaget i en årrekke, men i Bournemouth nøt han lenge en periode uten problemer. Han står med 27 seriekamper for Joshua Kings lag.

Det er usikkert om Wilshere har en framtid i Arsenal. Hans nåværende kontrakt løper ut etter neste sesong.

(NTB)