Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wilshere ikke med til VM

Wilshere vrakes fra Englands VM-tropp

Arsenalstjernen ikke blant Southgates utvalgte ifølge the Guardian.

BLIR HJEMME: Jack Wilshere er ikke med i Englands VM-tropp som blir tatt ut av Gareth Southgate senere i kveld. Foto: Bagu Blanco/REX/Shutterstock/NTB scanpix
BLIR HJEMME: Jack Wilshere er ikke med i Englands VM-tropp som blir tatt ut av Gareth Southgate senere i kveld. Foto: Bagu Blanco/REX/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer

Jack Wilshere og Joe Hart får ikke plass i Englands tropp til sommerens fotball-VM i Russland, melder den britiske storavisen The Guardian.

26 år gamle Wilshere har vært mye skadeplaget og måtte trekke seg fra Englands to foregående privatlandskamper. Midtbanespilleren har kun startet 12 kamper for Arsenal i Premier League denne sesongen.

Keeperveteranen Hart, som har 75 landskamper, har den siste tiden mistet posisjonen som førstevalg mellom stengene på det engelske landslaget til Jordan Pickford og Jack Butland. Nå tyder alt på at VM går fløyten.

Hart gjorde også en stor feil da England røk ut EM-sluttspillet i 2016 mot Island.

Rapporter i engelske medier tyder samtidig på at Manchester Citys Fabian Delph er med i VM-troppen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media