Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wiltord med hattrick mot United

Sylvain Wiltord laget hattrick da Arsenal knuste Manchester United 4-0 i ligacupens 3. runde mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men akkurat det resultatet får nok ikke United-manager Alex Ferguson til å miste nattesøvnen. Begge lag stilte nemlig med svært reservepregede mannskaper der mange unggutter fikk sjansen. Kanskje ikke så rart siden både Arsenal og United spilte tøffe seriekamper dagen før. United spilte med fire rene debutanter og hele sju spillere som var yngre enn 21 år.

Ole Gunnar Solskjær var en av spillerne som fikk hvile. Av kjente spillere på United spilte Phil Neville og Dwight Yorke. Også Arsenal stilte sterkt redusert.

Sylvain Wiltord førte Arsenal opp i 1-0 da kvarteret var spilt etter fint samspill mellom Gilles Grimandi og Kanu. Kvarteret senere måtte United-keeper for anledningen, Roy Carroll, nok en gang se seg slått av Wiltord, denne gang via straffemerket.

Samme mann kompletterte sitt hat trick like før sidebytte, mens Kanu ordnet 4-0 midtveis i 2. omgang på et nytt straffespark.

Dermed er Arsenal klar for 4. runde i ligacupen. Der skal de møte 1. divisjonslaget, som allerede har slått ut Liverpool i turneringen.

John Halls fikk sjansen i 2. omgang for Arsenal, men pådro seg to gule kort og ble utvist 20 minutter før full tid.

(NTB)

Yeah:Manchester Uniteds Danny Webber konkurrerer om ballen med Arsenals Stathis Tavlaridis.
Hele Norges coronakart