Wiltord slakter United-kjøpene

Provoserer før kampstart. Champions League direkte kl. 20.45!

(Dagbladet.no): Sylvain Wiltord forlot Arsenal for Lyon i sommer. Før avspark mot Manchester United i Frankrike i kveld, viser han at avsmaken for Arsenal-rivalen fortsatt sitter i.

Den franske spissen mener manager Alex Ferguson har sløst med United-pengebingen i høst.

- United har startet sesongen dårlig, og jeg synes ikke de har kjøpt bra. Jeg er ikke sikker på om Alan Smith er fornuftig bruk av penger, og Wayne Rooney kommer uansett bare til å være reserve. Han er et bra talent, men jeg tror han er umoden, sier Wiltord til britisk presse.

31-åringen tror ikke United har vinnersjanser i Champions League, fem år etter at Ole Gunnar Solskjær ble matchvinner i finalen.

- United skremmer ingen lenger. Når vant de sist noe i Europa? Lyon er mer ydmyke, og vi har også mer hjerte, sier Wiltord.

Franskmannen får et hjertelig svar fra United-angriper Luis Saha, som er lagkamerat på landslaget.

- Sylvain er ikke bare en venn jeg ringer regelmessig, han er også en av de mest fryktede spillerne i Frankrike, sier Saha som likevel mener de røde vinne gruppe E i konkurranse med Lyon, Sparta Praha og Fenerbahge.

- Det logiske er at vi skal vinne gruppa foran Lyon.

Manager Ferguson har denne planen i kveld:

- Å score mål borte i Europa er viktig, fordi det sender en beskjed til motstanderne. Vi skal gå ut og angripe, det er sånn vi spiller, sier sir Alex til Uefas hjemmeside.

  • Kveldens kamper: Gruppe A: Deportivo La Coruna (Spania) - Olympiakos (Hellas), Liverpool (England) - Monaco (Frankrike). Gruppe B: Leverkusen (Tyskland) - Real Madrid (Spania), Roma (Italia) - Dinamo Kiev (Ukraina). Gruppe C: Ajax (Nederland) - Juventus (Italia), Maccabi Tel Aviv (Israel) - Bayern München (Tyskland). Gruppe D: Fenerbahce (Tyrkia) - Sparta Praha (Tsjekkia), Lyon (Frankrike) - Manchester U. (England).
HARDT UT:</B> Sylvain Wiltord synes ikke er noen grunn til å frykte Manchester United før kveldens kamp.
UMODEN?</B> Wayne Rooney får passet sitt påskrevet av Lyon-spissen.