Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wimbledon får flytte til Milton Keynes

Den engelske 1. divisjonsklubben Wimbledon har fått pengene på plass, og nå ser det ut til at den kontroversielle flyttingen til Milton Keynes likevel går i orden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det uttalte klubbens administratorer fredag. Dermed flytter Trond Andersens hardt prøvede klubb 80 kilometer ut av London.

I påvente av at det nye stadionet med kapasitet til 30.000 tilskuere blir ferdig, skal Wimbledon leie National Hockey Stadium fra oktober. Fram til da skal «Dons» spille på Selhurst Park.

- Dagens nyheter er strålende for fremtiden til Wimbledon Football Club, sa Andy Kosking, en av administratorene som prøver å holde liv i klubben.

Wimbledon skal nå prøve å opparbeide seg en ny tilhengerskare i Milton Keynes. Forrige sesong var det nesten ikke tilskuere på kampene, og manglende inntekter førte til at klubben ble satt under administrasjon i juni. De siste månedene har ikke Trond Andersen og lagkameratene fått lønn.

Laget har de siste sesongene spilt på Selhurst Park, banen til Crystal Palace, etter at de mistet Plough Lane i 1992.

Bjørn Rune Gjelsten var inne på eiersiden i Wimbledon, men har nå solgt seg ut. I dag er han en av klubbens mange kreditorer.

NTB