Wimbledon godtok Hartson-bud

Wimbledon har akseptert et bud på 65 millioner kroner fra Coventry på spissen John Hartson. Les siste nytt fra engelsk fotball.

John Hartson (25) er i samtaler med Coventry i dag angående den personlige kontrakten. Etter planen skal Wimbledon-spissen gjennom en medisinsk test i morgen.

Det siste året har Hartson-overganger til Tottenham og Glasgow Rangers gått i vasken fordi Hartson ikke har bestått den obligatoriske legesjekken. Nå krysser Wimbledon-spissen fingrene for at han består denne gangen.

- John vil tilbake til Premier Leage, sier Hartsons agent Jonathan Barnett.

I Coventry er det måltørke og styreformann Bryan Richardson håper Hartson kan hjelpe de lyseblå til å få fart i nettkjenningene. Klubben har bare scoret 21 mål på 22 kamper siden Robbie Keane ble solgt til Inter i sommer.

  Skadetrøbbel for United


 • Manchester United-manager Alex Ferguson har gitt Paul Scholes to uker fri på grunn av en ribbeinskade. I tillegg er det tvilsomt om Nicky Butt kan spille mot Bradford på lørdag. Butt måtte forlate banen i FA-cupkampen mot Fulham forrige helg etter at han fikk seg en smell i hofta. Hvis Butt ikke spiller mot Bradford velger trolig Ferguson å spille med David Beckham sentralt på midten ved siden av Roy Keane.

 • Gallacher tilbake


 • Newcastle-spiss Kevin Gallacher er tilbake etter at han skadet leggen i hjemmetapet for Everton i oktober. Gallacher er i full trening, men rekker ikke helgas kamp mot Coventry.

  - Siden Kevin nå er tilbake i full trening er returkampen i FA-cupen på onsdag mot Leeds og kampen neste helg mest realistisk, sier Newcastles sjefstrener Mick Wadsworth.

 • Dailly til Leicester


 • Blackburn skal ha akseptert et bud på 26 millioner kroner fra Leicester på Christian Dailly. Den skotske forsvarsspilleren har bare spilt 12 kamper fra start denne sesongen og ser ikke ut til å være en del av manager Graeme Souness' framtidsplaner. Dailly skal nå i samtaler med Leicester angående den personlige kontrakten.

  Kilder: Sky Sports, Manchester Online, Soccernet.