Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wimbledon under administrasjon

Fotballklubben Wimbledon, som eies av Bjørn Rune Gjelsten, ble i dag satt under økonomisk administrasjon.

Administrator Grant Thomas sier at man arbeider sammen med den eksisterende ledelsen for å sikre fortsatt eksistens for klubben.

- Wimbledons problemer er vel dokumentert. I likhet med så mange andre klubber har den fått store problemer med likviditeten, skriver Thorntons partner Nick Wood i en pressemelding.

Gjelsten og klubben hans ble boikottet av fansen da beslutningen om å flytte klubben til Milton Keynes, 80 kilometer unna, ble tatt i fjor. Tilskuertallet har sunket dramatisk, ved enkelte kamper har det vært færre enn 2000 publikummere på tribunen.

Men administratorene mener beslutningen om flytting er riktig.

- Selv om mange ikke hilser en flytting velkommen, blir det i økende grad at en flytting til Milton Keynes er et nøkkelelement for å sikre at klubben har fasiliteter som står i forhold til ambisjonene, heter det fra Wood.

Klubben fikk i mai i fjor klarsignal til flytting fra en uavhengig komité i det engelske fotballforbundet.

- Vi har leid National Hockey Stadium og driver med ombygging av den. Jeg har brukt mye tid i London den siste tiden for å få alt på plass, sa Wimbledon-eier Bjørn Rune Gjelsten til NTB for en måned siden.

Den nye hjemmearenaen til Wimbledon skal romme 28 000 tilskuere.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media