Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wimbledons første overraskelser

Favorittene Nalbandian og Blake røk ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbaldet.no/ANB): Nalbandian var seedet som nummer fire i turneringen, mens Blake var seedet som nummer åtte.

Argentinske Nabaldian, som tapte finalen i 2002, tapte 6-7, 6-7, 2-6 mot Fernando Verdasco fra Spania som var seedet som nummer 30.

– Jeg spilte ikke godt. Jeg klarte ikke å returnere servene, og jeg misset en rekke gode muligheter. Han (Verdasco) spilte OK, men ikke glimrende. Jeg tapte dette på egenhånd, sa Nalbandian, som har gått til semifinale i Grand Slam-turneringene i Australia og Frankrike tidligere i år.

For åttendeseedete James Blake ble det takk og farvel til Wimbledon etter tap mot 53.-seedete Max Mirnyi fra Hviterussland. Blake kollapset mot slutten og maktet bare å vinne ni poeng i det siste settet. Amerikaneren tapte til slutt med settsifrene 4-6, 6-3, 6-4, 1-6, 0-6.

Roger Federer fortsetter imidlertid å imponere i årets Wimbledon, men måtte se sin egen serve brutt for første gang i årets turnering. Mannen bak det var 77.-seedete Nicolas Mahut. Franskmannen brøt storfavorittens serve da han servet for matchen, men måtte se Federer vinne med 6-3, 7-6, 6-4 i sett. Dette var Federers 44. strake seier på gress.

Lleyton Hewitt og andy Roddick blir nå regnet som de største utfordrerne for den toppseedete sveitseren.

(ANB-AP)

RØK UT:Fjedeseedede David Nalbandian røk fredag ut av Wimbledon-turneringen i tennis. Foto:REUTERS
RØK UT:Fjedeseedede David Nalbandian røk fredag ut av Wimbledon-turneringen i tennis. Foto:REUTERS Vis mer