Wimbledons første overraskelser

Favorittene Nalbandian og Blake røk ut.

(Dagbaldet.no/ANB): Nalbandian var seedet som nummer fire i turneringen, mens Blake var seedet som nummer åtte.

Argentinske Nabaldian, som tapte finalen i 2002, tapte 6-7, 6-7, 2-6 mot Fernando Verdasco fra Spania som var seedet som nummer 30.

– Jeg spilte ikke godt. Jeg klarte ikke å returnere servene, og jeg misset en rekke gode muligheter. Han (Verdasco) spilte OK, men ikke glimrende. Jeg tapte dette på egenhånd, sa Nalbandian, som har gått til semifinale i Grand Slam-turneringene i Australia og Frankrike tidligere i år.

For åttendeseedete James Blake ble det takk og farvel til Wimbledon etter tap mot 53.-seedete Max Mirnyi fra Hviterussland. Blake kollapset mot slutten og maktet bare å vinne ni poeng i det siste settet. Amerikaneren tapte til slutt med settsifrene 4-6, 6-3, 6-4, 1-6, 0-6.

Roger Federer fortsetter imidlertid å imponere i årets Wimbledon, men måtte se sin egen serve brutt for første gang i årets turnering. Mannen bak det var 77.-seedete Nicolas Mahut. Franskmannen brøt storfavorittens serve da han servet for matchen, men måtte se Federer vinne med 6-3, 7-6, 6-4 i sett. Dette var Federers 44. strake seier på gress.

Lleyton Hewitt og andy Roddick blir nå regnet som de største utfordrerne for den toppseedete sveitseren.

(ANB-AP)

RØK UT:Fjedeseedede David Nalbandian røk fredag ut av Wimbledon-turneringen i tennis. Foto:REUTERS
RØK UT:Fjedeseedede David Nalbandian røk fredag ut av Wimbledon-turneringen i tennis. Foto:REUTERS Vis mer