Wimledon kan få norsk manager

Egil Drillo Olsen varte en snau sesong. Likevel kan Wimbledons nye trener bli norsk.

Terry Buron fikk i går sparken i klubben som er eid av Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke. Det var de to som hentet Drillo til klubben i 2000.

Nå er Wimbledon på trenerjakt igjen, og styreformann Charles Koppel vil ikke utelukke at en ny nordmann kan få sjansen, skriver London Evening Standard i dag.

- Det er irrelevant om han er et stor navn eller hvor han kommer fra, sier Koppel til avisa.

Koppel tror ikke en ny sjef vil bli utnevnt før om en måned. Her er kravene en norsk trener må oppfylle dersom han skal følge i Drillos fotspor.

- Det må være den riktige mannen for jobben. Men det kommer til å ta tid før vi utnevner noen, fordi denne gangen skal vi få det til riktig og vi vil ikke stresse, sier Koppel.

Wimbledon er i pengenød og taper omlag en kvart million kroner i uka. Klubbens neste manager får et klart mål: Opprykk til Premier League.

- Vi trenger noen med friske ideer som kan sende oss framover, ved å bruke det grunnlaget Terry (Burton) bygde, sier styreformannen.

Inntil videre overtar keepertrener Stuart Murdoch kontrollen over Trond Andersen og Wimbledon-spillerne.

(Dagbladet.no)

MÅTTE GÅ:</B> Drillo fikk sparken etter en snau sesong i Wimbledon. Her er nordmannen på vei av banen etter en kamp mot Sheffield Wednesday. Foto: SCANPIX