Winsnes fryktet Strand-hyllest skulle ende i mageplask

Nå tar han YouTube med storm med egenkomponert sang. Se låta.

LEGGER OPP: Roar Strand har spilt sin siste kamp i eliteserien. På banketten etter avskjedskampen ble han hyllet av Fredrik Winsnes, som hadde komponert en egen sang til ham som selv framførte bak pianoet. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
LEGGER OPP: Roar Strand har spilt sin siste kamp i eliteserien. På banketten etter avskjedskampen ble han hyllet av Fredrik Winsnes, som hadde komponert en egen sang til ham som selv framførte bak pianoet. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Fredrik Winsnes skjønte at det ikke ville komme mange tusen til Roar Strands avskjedskamp på Lerkendal, bestemte han seg for å skrive en egen hyllestsang til 40-åringen.

Men på banketten etter kampen, der Strand scoret to mål mot et sammensatt norsk All Star-lag, fikk Winsnes småkalde føtter. For i salen satt plutselig kjente artistnavn som Åge Aleksandersen, DDE, Torstein Flakne og Dag Ingebrigtsen.

Konferansier Jahn Ivar «Mini» Jakobsen fikk imidlertid overtalt 34-åringen til å sette seg bak pianoet likevel. Det angrer han ikke på nå, for responsen har vært over all forventning:

Selv om sangen ikke har vært søkbar på YouTube er den blitt sett av over 16 000 på mindre enn én uke. Til sammenligning er Bjørn Eidsvågs siste singel - «Nede for telling» - sett av drøye 4000 på to uker.

Winsnes selv synes det er stas at såpass mange har sett videoen.

- 16 000 var jo mange. Det er veldig ålreit å høre, og hyggelig for Roar. Det gjør at det blir enda mer sus over avskjeden hans, sier han til Dagbladet.

Ble lovet null TV-kameraer Winsnes brukte en knapp uke på å gjøre sangen ferdig, og så for seg at han skulle synge foran et lite publikum. Slik ble det altså ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer