Winsnes går i studio og spiller inn Strand-sangen

Gir pengene til St. Olavs hospital.

GJØR HELOMVENDING: Da Dagbladet onsdag spurte Winsnes om mulighetene for å lage singel av Strand-hyllesten, svarte 34-åringen "at det ikke var noe på trappene". Nå går han likevel i studio og spiller inn sangen. 
Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet
GJØR HELOMVENDING: Da Dagbladet onsdag spurte Winsnes om mulighetene for å lage singel av Strand-hyllesten, svarte 34-åringen "at det ikke var noe på trappene". Nå går han likevel i studio og spiller inn sangen. Foto: Ole Morten Melgård / DagbladetVis mer

Fredrik Winsnes vartet opp med selvskrevet sang for å hylle Roar Strand. Den er blitt populær og skal nå spilles inn i studio.

Sangen ble framført under en hyllest av superveteranen som i år legger støvlene på hyllen. Den var torsdag sett av over 26.000 på YouTube.

Winsnes har selv i et intervju med Dagbladet uttalt at han var skeptisk til å fremføre den, særlig siden artister som Åge Aleksandersen satt i salen. Men nå har han sagt seg villig til å gå i studio og lage singel ut av den.

Sangen skal spilles inn i neste uke. Pengene går uavkortet til barneklinikken på St. Olavs hospital, skriver mediesjef Nils Heldal i sin blogg.

Roar Strand kan vise til en karriere få andre kan matche. Det er blitt 16 seriemesterskap og fem cupgull for Rosenborg. Han går under navnet «Supermann» i RBK-miljøet.

Og som Winsnes skrev i sangen til sin gode lagkamerat:

- Når seksern (Strands trøyenummer) på ny skal ut og fly, stakkars han som skal fylle skoa da.

(NTB)