Winsnes inn for Bakke

Fredrik Winsnes (25) ble i formiddag tatt ut i troppen som møter Polen og Hviterussland. - Jeg er med for å spille, sier Winsnes.

Winsnes er tatt inn i varmen etter at det i går ble klart at Leeds' Eirik Bakke ikke kan spille VM-kvalifiseringskampen mot Polen.

- Veldig morsomt, sier RBK-spilleren til Dagbladet.no.

Winsnes har gått gradene i Rosenborg-trøya. Både i Tippeligaen og i Champions League har han vist stor arbeidskapasitet og eminent teknikk. Han fikk sin debut i landslagstrøya under Hongkong-turneringen i januar, men dette blir første gang når alle de beste er tilgjengelige for Semb.

- Dette blir på mange måter en ny debut, sier Winsnes.

- Jeg fikk veldig lite signaler fra Semb etter innsatsen i Hongkong, men jeg fikk jo gode tilbakemeldinger fra folk hjemme og i media.

Med dette uttaket har han i hvert fall fått beskjed om at landslagssjefen også var fornøyd med det han så av Winsnes i Hongkong. Og RBK-spilleren er forberedt på å spille fra start mot Polen.

- En føler vel kanskje at en er litt bak i køen når en blir tatt ut på denne måten, men det er klart jeg er med for å spille, sier Winsnes til Dagbladet.no.

Når landslagstroppen samles i dag blir det også klart om Bakke har muligheter til å bli klar mot Hviterussland om åtte dager, eller melder forfall.

NY MANN: Fredrik Winsnes er ny mann i landslagstroppen mot Polen og Hviterussland. Her fra debuten i landslagstrøya under Hongkong-turneringen tidligere i vinter.