Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Winsnes kan havne i Vålerenga

Diskuterer økonomiske betingelser med Godset.

SNART PÅ SAMME LAG? Vålerengas Martin Andresen (t.v.) legger etter all sannsynlighet opp som spiller etter årets sesong. Han skal ønske seg Strømsgosets midtbanespiller Fredrik Winsnes som sin erstatter. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SNART PÅ SAMME LAG? Vålerengas Martin Andresen (t.v.) legger etter all sannsynlighet opp som spiller etter årets sesong. Han skal ønske seg Strømsgosets midtbanespiller Fredrik Winsnes som sin erstatter. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Drammens Tidende skriver i dag at Fredrik Winsnes kan bli Vålerenga-spiller neste sesong. 33-åringen har ikke blitt enig med Strømsgodset om de økonomiske betingelsene i en ny kontrakt.

Drammensavisa vet at det har vært kontakt mellom Winsnes og Vålerengas manager Martin Andresen. Andresen legger etter all sannsynlighet opp som spiller etter årets sesong og en erfaren midtbanespiller som Winsnes er nettopp det klubben trenger.

Andresen skal mene at rutinen til Winsnes vil være ideell sammen med de unge midtbanespillerne på oslolaget. Det er en ettårskontrakt det er snakk om. Medisinstudent Winsnes har fått utsatt turnustjenesten som lege til 2011.

Strømsgodset ligger for øyeblikket som nummer 13 på tabellen med 29 poeng, bare tre poeng foran Bodø/Glimt på nedrykksplass.  Klubben har forhandlet med Winsnes siden i sommer om å forlenge kontrakten hans med ett år.

Ifølge Drammens Tidende er det den økonomiske biten det er strid om.

- Vi får ingen avklaring om Fredrik før vi vet hvilken divisjon vi spiller i, sier sportslig leder Jostein Flo til dt.no.

Winsnes er klar på at han ikke følger med drammensklubben ned i 1. divisjon. Men familien vil bli boende i Drammen og en ny klubb må dermed ligge i pendleravstand. Det taler sterkt til VIFs fordel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling