Winters beordret til å bli i Brann

Skal ha ønsket seg til England.

(Dagbladet.no): Winters skal selv ha bedt om et møte med Mons Ivar Mjelde da tre klubber i Championship (engelsk 1.divisjon) viste interesse for skotten i sommer.

Men beskjeden fra Brann-treneren var klokkeklar.

- Robbie ba selv om et møte der han ville snakke om fremtiden sin. Jeg ga ham beskjed om at han er nødt til å bli i klubben, og at han vil få en viktig rolle i Brann denne høsten, forteller Mjelde til Bergensavisen.

Selv sier Winters at han har forståelse for Branns avgjørelse.

- Jeg har ikke lyst å si noe om hva jeg selv ønsket meg. Men jeg fikk beskjed om at slik spiss-situasjonen i Brann er nå, er det uaktuelt å selge meg. Det forstår jeg godt, sier Winters.

Brann har solgt Bengt Sæternes til danske OB og Robbie Winters\' kontrakt går ut etter sesongen. Inn har svenske Joakim Sjöhage kommet, og den tidligere Elfsborg-spissen gjorde unna en lovende debut i går. 

Sistemann i angreps-arsenalet er Brann-toppscorer Thorstein Helstad.

<B>BLIR I BERGEN:</B> Robie Winters skal ha vært lysten på en retur til England i sommer, men BRann nekter å gi slipp på skotten før.
<B>STEIL:</B> Brann-trener Mons Ivar Mjelde nekter å gi slipp på Robbie Winters allerede nå. Mjelde har allerede sett Bengt Sæternes forsvinne til Danmark.