Winters blir i Brann

- Vil gjerne rekke Everton.

(Dagbladet.no): Robbie Winters har signert ny kontrakt med Brann, melder klubben på sine nettsider.

Den skotske spissen har den siste tiden tenkt på å returnere til Storbritannia, men valgte fredag å bli i Bergen også neste sesong.

- Jeg fokuserer nå først og fremst på å bli frisk slik at jeg kan komme meg tilbake i trening så fort som mulig. Så gleder jeg meg til alle oppgave som venter oss i 2008, sier spissen til Brann.no.

Det er sikkert også en ekstra gulrot for spissen at Brann i dag trakk Everton i 16-delsfinalen i UEFA-cupen.

- Naturligvis er det et mål å rekke disse kampene, men vi får se hvordan det går nå fremover med kroppen. Det viktigste er at jeg blir helt klar igjen til seriestart og at jeg kan bidra gjennom hele sesongen, sier spissen.

Hensynet til familien veide tungt da Winters tok sin avgjørelse, men han forsikrer om alle nå er innstilt på minst ett år til Bergen.

- Det var ikke bare en lett avgjørelse å ta, men jeg er fornøyd med at det blir ett år til her i byen. Jeg har helt siden jeg kom hit hatt en god støtte fra publikum, og det betyr veldig masse for meg, sier Winters.

Også klubbens sportslige ledelse er fornøyde med at skotten blir.

FORTSETTER: Robbie Winters vil gjerne bli frisk til kampene mot Everton, og signerte i dag en ny kontrakt med Brann. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
FORTSETTER: Robbie Winters vil gjerne bli frisk til kampene mot Everton, og signerte i dag en ny kontrakt med Brann. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer

- Robbie har kvaliteter og en rutine som vi tror kommer til å bli veldig verdifullt for klubben neste sesong med tanke på både serie og Champions League-spill, sier klubbens sportslige leder, Roald Bruun-Hanssen.