Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Winters i sommerbrann

Robbie Winters ble utskjelt som bomkjøp, og skotten lengtet hjem. Ett hattrick seinere er det på tide å lære nye kampsanger i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Robbie Winters serverte en lekker hattrick og ble banens beste spiller etter to imponerende omganger. Slik har det ikke alltid vært. Da Robbie Winters kom til Brann, ble han stemplet som et bomkjøp av pressen og publikum. Winters sleit med å finne seg til rette, ble sittende på benken og lengtet hjem. I går viste han hva han er god for.

Gode opplegg

- Jeg er glad for å være tilbake, sa en fornøyd Winters etter å ha blitt hyllet av supportere, medspillere og trener Mons Ivar Mjelde.

- Det var god laginnsats som gjorde at vi vant i dag. Jeg synes hele laget spilte veldig godt, og Olofinjana og Kvisvik la mange gode opplegg til meg.

- Nå er du beskjeden?

- Nei, nei. Med slik sørvis fra lagkameratene er det gøy å score, sier skotten, som mener han gjør seg bedre på banen enn på benken.

- Nå ser jeg framover sammen med laget. Jeg er absolutt tilbake for å bli.

- Brann holder seg i eliteserien?

- Don't be silly. Så klart.

Fans fra Orknøyene

Borte er hjemlengsel og tvil. Men det var noen på stadion som ønsket å ta med Winters over Nordsjøen i går. De var riktig nok ikke bergensere, men to 1989-lag fra Orknøyene som har spilt cup på Askøy. Den vant de, og i går fikk de se sin gamle helt løfte Brann enda et hakk unna nedrykk. Etterpå fikk de autografer, håndtrykk og en prat med Winters.

- Vi har vært fan av Robbie lenge, sier Ian Tait, som var full av lovord etter skottens tre mål

- Han spilte en kjempekamp i dag! Mye bedre enn forrige gang jeg så ham.

Sammen med kompisene prøvde Ian å dra i gang sangen «Winters wonderland» etter hattricken, men den kunne ikke de norske supporterne.

- Jeg trodde alle kunne den sangen, sier Ian.

Fornøyd

Dermed spørs det om ikke Brann-trener Mons Ivar Mjelde må lære nye vers, til Winters nye toner. I går var Mjelde i alle fall strålende fornøyd.

- Winters spilte en veldig, veldig, veldig bra kamp, sa Mjelde.

Ian og kompisene kan gjerne lære Mjelde teksten. Og de kunne godt tenke seg å ta med Winters hjem.

- Robbie kan gjøre Aberdeen litt bedre, sier Ian.

- Hva med Brann da?

- Sant nok. Det virker som dere trenger ham her i Bergen også.

TRE MÅL: Robbie Winters scoret alle tre målene i kampen mot Aalesund.