Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wolff Eikrem advarer mot revansjelystent RBK

- Men Moldes sjanser til å bryte rekordrekka er store.

ADVARER MOT SULTENT RBK: Magnus Wolff Eikrem advarer gamleklubben Molde mot et revansjesugent Rosenborg-lag.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ PAUL ELLIS
ADVARER MOT SULTENT RBK: Magnus Wolff Eikrem advarer gamleklubben Molde mot et revansjesugent Rosenborg-lag.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ PAUL ELLIS Vis mer

||| MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg direkte fra kl. 20.

Da Rosenborg slo Molde i Tippeligaens 23.serierunde 1998, på det som den gang ble kalt Nye Molde Stadion, brøt trønderne en imponerende rekke som bestod av 22 seriekamper uten tap for romsdalingene. Nå, 11 år seinere står Rosenborg med desto mer imponerende 25 kamper på rad uten tap — før Molde får sjansen til å bryte sine overmenns rekord.

Det er delte meninger rundt Moldes sjanser til å bryte den nevnte rekka. Treneren som holdt den tidligere rekorden, Erik Brakstad er positiv på vegne av sin tidligere klubb.

- Molde har vinnerformelen, som de skapte i cupkampen mellom de to lagene. Denne må gjenskapes og da vinner Molde. De er blant annet kanongode i overgangsspillet, sier den ivrige moldenseren til Dagbladet.


Blir for temposvake

Adresseavisens tv-ekspert Tina Wulf har fulgt Rosenborg tett i år og klarer ikke å skjule at meningene er delte rundt lagets prestasjoner.

- Rosenborg har imponert enormt resultatmessig. Det er det ingen tvil om. Der er ingen i nærheten av dem. Spillemessig har dog Molde imponert vel så mye. Hvis Molde scorer det første målet i dag skal nok Rosenborg få det tungt.

Wulf, som til daglig spiller på Trondheims Ørn, understreker sitt synspunkt.

- Uten Stadsgaard, Ciljan og Sapara blir nok Molde for temposterke for et tregt Rosenborg-lag.


Revansjesugne
Manchester United-proff Magnus Wolff Eikrem har også øynene rettet mot Molde og Tippeligaen når gamleklubben tar imot Rosenborg. Han er ikke i tvil om at hevnlysten i RBK-laget er stor.

- Det blir et revansjesugent lag som gjester Aker Stadion i dag, men jeg anser Moldes sjanser for rekordbryting som store. Det vil handle om hvem som vil vinne mest og om Makhtar Thioune er på sitt beste, sier Eikrem til Dagbladet.

Så gjenstår det å se hvem som vil mest i kveldens kamp.

HAR VINNERFORMELEN: Tidligere Molde-trener Erik Brakstad mener Molde sitter med formelen på hvordan Rosenborg skal slås.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
HAR VINNERFORMELEN: Tidligere Molde-trener Erik Brakstad mener Molde sitter med formelen på hvordan Rosenborg skal slås.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer

Avspark er 20.00 mellom landets to beste lag.

TEMPOSTERKT MOLDE: Adressa-ekspert og Trondheims-Ørn-spiller Tina Wulf mener temposterke Molde-spillere kan bli for sterke for et reservepreget Rosenborg.
Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX .
TEMPOSTERKT MOLDE: Adressa-ekspert og Trondheims-Ørn-spiller Tina Wulf mener temposterke Molde-spillere kan bli for sterke for et reservepreget Rosenborg. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media