FAVORITTEN: Magnus Wolff Eikrem (t.h.) får flest stemmer når motstandersupporterne forteller hvilken spiller de helst ønsker seg. Her i duell med Aalesunds Fredrik Ulvestad. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FAVORITTEN: Magnus Wolff Eikrem (t.h.) får flest stemmer når motstandersupporterne forteller hvilken spiller de helst ønsker seg. Her i duell med Aalesunds Fredrik Ulvestad. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Wolff Eikrem er spilleren andre fans drømmer om

Supporterne svarer om toppscorere og talenter.

Les supporternes fem første svar nederst i saken!

• Høilands er mest forhatt blant fansen: - Det kan jeg tenke meg. Nå du er en person som sier meningen sin, kan det skje

MOLDE/OSLO (Dagbladet): Siden Magnus Wolff Eikrem (22) kom hjem til Molde etter fem år i Manchester United, har midtbanespilleren blitt en av Tippeligaens virkelige profiler.

To sesonger og to seriegull sier sitt, og i tillegg har han fått ni landskamper for Norge.

I løpet av de to sesongene har han blitt Moldes ubestridte midtbanesjef, og er nok en av de første som settes opp i trener Ole Gunnar Solskjærs startellever.

Da det stormet som mest rundt Solskjær i fjor da Aston Villa var interesserte i å hente ham som manager, uttalte treneren at Wolff Eikrem var en spiller han gjerne ville ha med seg.

- Veldig hyggelig Også motstanderfansen har stor respekt for Wolff Eikrem. Dagbladet har stilt alle 16 lags supporterledere hvilken spiller fra et annet lag de helst vil ha, og den eneste som nevnes mer enn én gang er Moldes nummer sju.

- Det var veldig hyggelig å høre det. Jeg må bare fortsette å prestere denne sesongen og videre utover, sier Wolff Eikrem til Dagbladet da han blir fortalt om den uhøytidelige kåringen.

Det er supporterlederne til Lillestrøm, Sandnes Ulf og Sarpsborg som gjerne vil ha Wolff Eikrem.

- Magnus Wolff Eikrem er en spiller som kunne ha passet godt inn i Sarpsborgs spillerstil. En meget god og spennende spiller, sier Sarpsborgs supporterleder Kjetil Fröne.

EUROPEISK TOPPKLASSE: Ole Gunnar Solskjær forstår godt at andre supportere fristes av kvalitetene til tidligere United-junior Wolff Eikrem.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
EUROPEISK TOPPKLASSE: Ole Gunnar Solskjær forstår godt at andre supportere fristes av kvalitetene til tidligere United-junior Wolff Eikrem. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Ole Gunnar Solskjær er ikke overrasket over at Wolff Eikrem er ønsket av fansen til andre Tippeligalag.

- Magnus er en profil. En spiller som underholder, og som spiller en type fotball som de fleste har lyst å ha på laget sitt. Magnus er en type som skaper ting. Og det er derfor vi spiller fotball - vi skal skape underholdning. Teknisk sett så er han i europeisk toppklasse, sier Solskjær til Dagbladet.

Ble hvilt i stortap Lørdag spilte Molde sin generalprøve før Tippeligastarten neste uke. Molde møter Viking på bortebane i premieren.

Da må Solskjær håpe på bedre spill enn det som var tilfellet mot Aalesund. Han hvilte riktignok flere spillere, men var nok uansett svært misfornøyd med å tape 4-0 mot lokalrivalen.

Magnus Wolff Eikrem var en av de spillerne som ble hvilt.

- Det var mange som sto over på grunn av kunstgressdekket. Noen har småskader, men mest på grunn av at disse spillerne har fått den spilletiden de trenger. Nå er de klar for å prestere i Tippeligaen, sier Solskjær.

• Del 2 i morgen: Supporterne peker ut nedrykk- og medaljelagene