Wolff Eikrem hyller urokråka Morrison

- Den beste spilleren jeg noengang har sett.

SCORET: Ravel Morrison fastsatte sluttresultatet til 3-0 mot Tottenham, og fikk dermed grunn til å juble. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB Scanpix
SCORET: Ravel Morrison fastsatte sluttresultatet til 3-0 mot Tottenham, og fikk dermed grunn til å juble. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis/NTB ScanpixVis mer

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): Fram til nå har supertalentet Ravel Morrison utmerket seg mer utenfor enn på fotballbanen. 20-åringen, som har blitt omtalt som det største talentet siden Wayne Rooney, ble solgt fra Manchester United til West Ham for snart to år siden. Magnus Wolff Eikrem er ikke snau når han blir bedt om å beskrive ferdighetene til Morrison.

- Han er den beste fotballspilleren jeg noengang har sett. Han kunne gjøre ting på trening som ingen andre kunne, sier Eikrem til Dagbladet, før han oppsummerer noe av problemet til Morrison:

- Men så kunne han plutselig la være å dukke opp på trening ei uke.

Slepen teknikk De utenomsportslige kontroversene rundt Morrison innebefatter blant annet en homofobisk tweet, påstått vold mot kjæresten og trusler.

Men nå ser midtbanespilleren ut til å lagt pøbelstrekene bak seg. Etter å ha fått førstelagserfaring i Championship på utlån i Birmingham forrige sesong, har Morrison fått tillit av Sam Allardyce i Premier League denne sesongen. Og Morrison har vist hvorfor han regnes som et kjempetalent. Først scoret han i Ligacupen i slutten av august, før han scoret sitt første Premier League-mål mot Everton en snau måned seinere.

Mot Tottenham viste han prov på teknikk i verdensklasse, da han dro av tre Spurs-spillere, før han fikk ballen forbi Hugo Lloris. Morrison fastsatte dermed sluttresultatet til 3-0.

Eikrem tror ingen andre enn Morrison selv står i veien hvor hvor langt han kan nå.

LANDSLAGSSPILLER: Magnus Wolff Eikrem følger nøye med når landslagssjef Per-Mathias Høgmo gir instruksjoner på trening. Her fra økta i Lillestrøm mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
LANDSLAGSSPILLER: Magnus Wolff Eikrem følger nøye med når landslagssjef Per-Mathias Høgmo gir instruksjoner på trening. Her fra økta i Lillestrøm mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Fortsetter han utviklinga si, finnes det ikke grenser for hvor god han kan bli. Han må bare holde hodet kaldt og beina på bakken, sier Eikrem, som ikke har kontakt med sin tidligere lagkamerat lenger.

Har ordnet opp Det har derimot Joshua King.

Blackburn-spilleren har tidligere sagt at Morrison kan bli verdens beste, og at de var gode venner i Manchester United. King legger ikke skjul på at han er glad for at kompisen endelig lykkes.

- Jeg hang med ham seinest forrige uke. Han er veldig hyggelig, og jeg er glad på hans vegne. Jeg har alltid sagt at han er en klassespiller, og nå virker det som han har fått ordnet opp i problemene han hadde utenfor banen, sier King til Dagbladet.