Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wolff Eikrem scoret og misset straffespark

Molde gjorde jobben med uavgjort i Latvia.

SMIL I VEI: Ole Gunnar Solskjær kan begynne å forberede seg på tredje kvalikrunde til Champions League etter uavgjort i Latvia. Foto: SCANPIX/EPA/VALDA KALNINA
SMIL I VEI: Ole Gunnar Solskjær kan begynne å forberede seg på tredje kvalikrunde til Champions League etter uavgjort i Latvia. Foto: SCANPIX/EPA/VALDA KALNINA Vis mer

(Dagbladet): Ventspils - Molde 1-1 (1-4 sammenlagt)

Magnus Wolff Eikrem scoret og misbrukte et straffespark da Molde gikk videre til tredje kvalifiseringsrunde til Champions League med 1-1 borte mot Ventspils i kveld.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 23 minutter, men Wolff Eikrem var på pletten med et frispark og utliknet et knapt kvarter seinere.

3000 tilskuere så frisparkfoten hans skru inn 1-1.

Midtbanespilleren hadde også muligheten til å sikre borteseier fra straffemerket tjue minutter før slutt, men forsøket fra ellevemeteren var for dårlig.

- Det er en godt gjennomført kamp. Vi burde vunnet med tanke på antall sjanser og straffebommen, men alt i alt er det godkjent, sier trener Ole Gunnar Solskjær til radiokanalen 1FM etter kampslutt.

Molde er videre med 4-1 sammenlagt, og møter Basel i tredje kvalifiseringsrunde.

Basel, som slo ut Manchester United i fjor, er videre etter 5-0 sammenlagt over Flora Tallinn.

- Det er et godt lag, men jeg har trua på at vi kan komme oss til gruppespillet i Champions League, mener Solskjær.

Han tilføyer samtidig at hjemvendte Makhtar Thioune trolig blir værende i klubben for å bidra. Thioune har vært på utlån, og ingen interesserte klubber har falt i smak med tanke på en permanent overgang fra Molde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media