Wolves aksepterte norsk Flo-bud

Wolverhampton har akseptert et bud fra en norsk klubb på Håvard Flo. Skadeforfulgte Flo vil derimot ikke bort fra Wolves.

Det er foreløpig ukjent hvilken norsk klubb som har fått aksept for budet. Håvard Flo var tidligere i år på besøk hos Start-trener Jan Halvor Halvorsen. I følge daglig leder i Start Per Emil Wikøren var det en ren vennskapsvisitt.

- Vi har ikke lagt inn bud på Flo, sier Wikøren.

Flo skal allerede ha blitt advart om at han kanskje ikke får trene med Wolverhamptons førstelag når sesongoppkjøringen starter i starten av juli.

- Det har allerede blitt gjort klart at han ikke kommer til å spille mange kamper her. Hvis han ønsker å spille fotball, bør han vurdere å tenke over dette, sier manager Lee til lokalavisa Westmidlands.

I går ble det kjent at Wolverhampton har godkjent et bud fra en norsk klubb på Håvard Flo. Manager Colin Lee ønsker å kvitte seg med Flo, men er langtfra sikker på at han klarer det.

- Vi har ikke hatt mulighet til å snakke med Håvard ennå, men etter det vi vet jobber agenten hans med saken, Han har tidligere gitt inntrykk av at han ikke vil tilbake til Norge, så vi får vente og se, sier Lee.

Håvard Flo har slitt med skader det siste året. I 1999/2000 sesongen spilte han ni ligakamper og scoret fire mål. I 1998/1999 sesongen ble det seks mål på tjue kamper.