Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Wolves ble sprøytet fulle av apetestikler - Villa ble beordret å gjøre nazihilsen

Percy, du vil ikke oppleve en slik sesong på over 100 år.

HELT BAK MÅL: Den fransk-russiske kvakksalveren Serge Voronoff ble berømt, og senere latterliggjort, for sine forsøk med å bruke apetestikler på mennesker. Hans metoder ble balnt andre tatt i bruk av Wolverhampton.
HELT BAK MÅL: Den fransk-russiske kvakksalveren Serge Voronoff ble berømt, og senere latterliggjort, for sine forsøk med å bruke apetestikler på mennesker. Hans metoder ble balnt andre tatt i bruk av Wolverhampton. Vis mer

Topplag i trøbbel, uvante utfordrere til ligatittelen og midt-på-treet-klubber som ødelegger  den etablerte orden - sesongen 1937-38 kan likne på årets. I virkeligheten var den enda villere...  

I august 1937 fortalte Dixie Dean følgene til Daily Mail: «Dette ser ut til å bli den jevneste sesongen noen gang. Seks klubber har muligheten til å vinne, og ti klubber kan rykke ned.» Dean fikk rett. Jevnt både i toppen og bunnen av tabellen, overraskende lag som ledet underveis, uten tvil den svakeste seriemesteren i historien, dopingbeskyldninger, humørsyke spillere, starten på TV-revolusjonen innen fotball, og de regjerende mesterne i fritt fall — alt dette skjedde i den kaotiske 1937—38-sesongen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?