Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wolves mistet seieren tre minutter på overtid

Ståle-nedtur mot Derby.

GOD TREND: Wolverhampton mistet seieren på overtid i ettermiddag.
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
GOD TREND: Wolverhampton mistet seieren på overtid i ettermiddag. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Wolverhampton - Derby 1-1.

Ståle Solbakken og hans Wolves er inne på noe i Championship, men i dag rotet laget bort sin andre strake seier da Derby sikret uavgjort tre minutter på overtid på Molineux.

Kevin Doyle scoret Wolves' ledermål etter pasning fra Slawomir Peszko, men hjemmelaget klarte ikke å holde unna for et tungt Derby-press mot slutten.

Ifølge rapportene fra stadion skal målvakt Carl Ikeme ha mye av æren for at det holdt såpass lenge, men selv ikke han kunne hindre at Theo Robinson til slutt fikk utlikningsmålet

Savnet ikke stjernene Tapet av Matt Jarvis og Steven Fletcher så ikke ut til å plage Wolves umiddelbart, og Solbakken er også godt i gang med å forsterke troppen med de rundt 210 millionene han fikk for de to nevnte.

Den østerrikske midtstopperen Georg Margreitter ble klar i går, og Sky Sports skriver i dag at det svenske stortalentet Tim Jakonsson (17) blir Wolverhampton-spiller.

Margreitter kom fra Austria Wien og kostet Wolves rundt 18 millioner kroner.

Flere på vei
- Georg passer til det vi lette etter, og han ville komme til England. Vi kunne hentet ham tidligere, men han gikk glipp av en kamp på grunn av en liten ankelskade, og vi ville være 100 prosent sikre, sier Solbakken, ifølge NTB.

Blant andre spillere som blir koblet til Wolverhampton er Rennes-vingen Razak Boukari (25).

Ifølge lokalavisa Express & Star skal togoleseren ha akseptert et sesonglangt utlån.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media