Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wolves selger spissduo

Wolverhampton har plassert duoen Michael Branch og Cedric Roussel på transferlista. Pengene vil klubben bruke på Leicesters Dean Sturridge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wolves har allerede blitt enige med Leicester om overgangsum for Sturridge, men ønsker frisk kapital for lettere å kunne betale lønna til ham og en annen nykommer - Kenny Miller - som ble kjøpt fra Rangers for 39 millioner kroner.

Dermed har manager Dave Jones gitt duoen Michael Branch og Cedric Roussel beskjed om at de kan finne seg nye klubber. Roussel har bare vært på Molineux Ground i ti måneder etter at Jones betalte Coventry rundt 20 millioner kroner for hans tjenester sist høst. Også Branch kom til Wolves sist sesong fra Everton for 6,5 millioner kroner.

- Av og til kjøper man spillere som rett og slett ikke passer i klubben, er Jones forklaring på hvorfor han kvitter seg med spillerne etter så kort tid.

Til klubbens hjemmeside sier han at det også kan bli aktuelt å selge flere spillere, for å gjøre det lettere å hente inn nye spillere.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart