Wolves slipper Iversen

Hvis laget rykker ned i vår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Steffen Iversen skrev under en ettårskontrakt med Wolverhampton da han forlot Tottenham i fjor sommer. Fortsatt har ikke Wolves tatt initiativ til å fornye med nordmannen.

Grunnen er at klubben ikke har økonomi til å beholde Iversen og 11 andre spillere ved nedrykk. Per i dag er klubben jumbo i Premier League.

- Vi har allerede uttalt, og fortalt spillerne, at vi ikke kan forhandle om kontrakter før vi vet hvilken divisjon vi spiller i neste sesong, sier Wolves-direktør Jez Moxey på klubbens hjemmeside.

Moxey beklager at spillerne føler seg usikre på framtida.

- Jeg har sympati med dem. Men vi er ikke den eneste klubben med en slik politikk. Det er vanskelig å forhandle kontrakter når klubbens framtid er uviss. Vi skal ordne opp i saken ved sesongslutt.

For Iversen kan det uansett være lurt å forlate klubben i sommer. Sist helg var ikke angriperen engang med i troppen mot da laget tapte mot Liverpool.

Dermed ble han også utelatt fra Åge Hareides landslagstropp til privatkampen mot Serbia og Montenegro onsdag.

- Steffens situasjon er bekymringsfull, sier Hareide til Dagbladet.no mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer