Wolves slipper Iversen

Hvis laget rykker ned i vår.

Steffen Iversen skrev under en ettårskontrakt med Wolverhampton da han forlot Tottenham i fjor sommer. Fortsatt har ikke Wolves tatt initiativ til å fornye med nordmannen.

Grunnen er at klubben ikke har økonomi til å beholde Iversen og 11 andre spillere ved nedrykk. Per i dag er klubben jumbo i Premier League.

- Vi har allerede uttalt, og fortalt spillerne, at vi ikke kan forhandle om kontrakter før vi vet hvilken divisjon vi spiller i neste sesong, sier Wolves-direktør Jez Moxey på klubbens hjemmeside.

Moxey beklager at spillerne føler seg usikre på framtida.

- Jeg har sympati med dem. Men vi er ikke den eneste klubben med en slik politikk. Det er vanskelig å forhandle kontrakter når klubbens framtid er uviss. Vi skal ordne opp i saken ved sesongslutt.

For Iversen kan det uansett være lurt å forlate klubben i sommer. Sist helg var ikke angriperen engang med i troppen mot da laget tapte mot Liverpool.

Dermed ble han også utelatt fra Åge Hareides landslagstropp til privatkampen mot Serbia og Montenegro onsdag.

- Steffens situasjon er bekymringsfull, sier Hareide til Dagbladet.no mandag.

Landslagssjefen råde den tidligere RBK-spissen til å komme hjem til en norsk klubb, dersom han ikke får seg spilletid.

IKKE SCORET LIGAMÅL I ÅR:</B> Steffen Iversen har nettet fire ganger på 16 kamper for Wolves, sist mot Leeds 28. desember. Her mot Mickael Silvestre.