<strong>FORNØYD:</strong> Tiger Woods er fornøyd med sin egen åpning av US Masters. - Jeg traff ballen godt, sier han selv. Foto: Reuters / Mark Blinch / NTB Scanpix
FORNØYD: Tiger Woods er fornøyd med sin egen åpning av US Masters. - Jeg traff ballen godt, sier han selv. Foto: Reuters / Mark Blinch / NTB Scanpix Vis mer

Woods åpnet US Masters med 70-runde

Garcia og Leishman i teten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiger Woods innledet US Masters med 70-runde torsdag.

Verdenseneren ligger fire slag bak teten. Australske Marc Leishman og Sergio Garcia fra Spania deler ledelsen.

De gikk seks slag under par på åpningsrunden. Woods er på delt 13.-plass. Woods har vunnet majorturneringen fire ganger tidligere (1997, 2001, 2002 og 2005). Tre birdier og én bogey ble fasit på første spilledag på Augusta-banen.

Blant tilskuerne var Woods nye kjæreste, alpinisten Lindsey Vonn.

— Jeg er godt fornøyd. God og solid dag. Jeg traff ballen godt, sa Woods.

Forrige måned klatret Woods øverst på verdensrankingen i golf. Golfkongen har slitt i noen år, mye på grunn av skilsmissen fra Elin Nordegren. Nå har livet igjen begynt å smile for fullt til Woods. Hele 14 ganger har amerikaneren vunnet en majorturnering.
Opptur for Garcia Sergio Garcia har hatt mange nedturer i US Masters, men kunne glede seg over en solid 66-runde torsdag. Det gjør at spanjolen leder turneringen sammen med australske Marc Leishman turneringen.

Kun to ganger har Garcia endt blant de ti beste i Augusta.  En fjerdeplass fra 2004 er hans beste resultat.

— Det er ikke favorittstedet mitt, men jeg prøve å ha det så fint som mulig hver gang vi er her. Noen ganger går det bedre enn andre, og i dag var det en av de gode dagene. Vi får nyte det mens det varer, sa Garcia.

Regjerende mester Bubba Watson skuffet. Han gikk tre over par.
Stortalent imponerte 14-åringen Guan Tianlang fra Kina imponerte. Han leverte 73-runde (+1) torsdag. Guan Tianlang er tidenes yngste spiller i Masters-historien. 16 år gamle Matteo Manassero var 16 år da han var med i 2010.

Stor applaus ventet det kinesiske stortalentet da han avsluttet med å senke putten på hull 18.

— Jeg føler meg komfortabel og avslappet, sa tenåringen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer