Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods:

Woods-arrestasjon frigitt av politiet

Golfstjerna sliter med å utføre de ulike kontrolløvelsene. 

- SI ALFABETET: Videoen av at golfstjerna Tiger Woods blir arrestert ble nylig frigitt av politiet. Her innrømmer han blant annet å ha inntatt legemidler. Video: Jupiter Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jupiter Police Department har frigitt videomateriale av arrestasjonen av Tiger Woods.

Ifølge amerikansk politi oppdaget politiet bilen hans i veikanten natt til mandag. Inne i bilen skal de ha funnet en sovende Woods.

Ruskjøring

I videoen ser man politibetjenten utføre en rekke tester på Woods. Han må blant annet si hele alfabetet, gå på ei rett linje, og svare på flere spørsmål.

- Hvor skulle du, spør politiet blant annet.

- Jeg vet ikke, svarer Woods.

  • Se utdrag fra videoen øverst i saken.

På spørsmål om han har drukket alkohol, tatt rusmidler eller legemidler, svarer Woods «ja» på sistnevnte. Det er uklart hvilke legemidler det er snakk om.

Det kommer likevel tydelig fram i videoen at den tidligere verdensmesteren sliter med å snakke klart, og å utføre de ulike testene.

Beklaget seg

Mandag kom han med en offentlig unnskyldning for hendelsen:

«Til min familie, mine venner og mine fans ønsker jeg å unnskylde med hele mitt hjerte. Jeg forventer mer av meg selv. Jeg vil gjør alt som står i min makt for å sørge for at dette aldri skjer igjen.».

Han sa også at han hadde fått en uventet reaksjon på de reseptbelagte medisinene.

41-åringen har verdensrekorden for antall uker som nummer én på verdensrankingen i golf, og har hele 14 Major-titler.

De siste åra har han slitt med ulike ryggskader, og karrieren dalte da det i 2009 kom fram at han hadde hatt en rekke utenomekteskapelige forhold. Han skilte seg så med Elin Nordgren, som han har to barn sammen med.

5. juli må han møte i retten og svare for bilkjøringen.

Hele Norges coronakart