Tiger Woods' comeback

Woods får ny slakt etter skandalen: - Det er det verste sviket noensinne

Neste uke gjør Tiger Woods (40) comeback etter 14 måneder på sidelinja. Samtidig får han kritikk av den svenske golferen Jesper Parnevik. 

TILBAKE: Tiger Woods gjør et etterlengtet comeback denne høsten.  Etter åpningen i California, skal han spille Turkish Airlines Open. Woods skal få en million dollar bare for å stille opp i den tyrkiske turneringen.  Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Tiger Woods gjør et etterlengtet comeback denne høsten.  Etter åpningen i California, skal han spille Turkish Airlines Open. Woods skal få en million dollar bare for å stille opp i den tyrkiske turneringen.  Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tiger Woods er først og fremst kjent som tidenes beste golfspiller og mannen som tok sporten til et helt nytt nivå nærmest alene.Men en kald vinterdag i desember 2009, fikk han en solid ripe i omdømmelakken og et ubestemt antall riper i bilen han kjørte inn i et tre.Det viste seg å være en sexskandale som førte til at ekteskapet med svenske Elin Nordegren havarerte, at Woods la seg inn på en sexavvenningsklinikk, at flere damer sto fram og fortalte om forholdet til Woods og at golfkarrieren gikk inn i en bølgedal.

- Verste sviket

Woods kom seinere tilbake til verdenstoppen i golf, men de siste åra har vært trøblete for den levende golflegenden.

Han har ikke spilt en turnering på 14 måneder, og har rast på rankingen.Men neste helg gjør han comeback i Safeway Open i California. Golferen vi kjenner best i den røde t-skjorta og de svarte buksene, skal gjøre et nytt forsøk på å klatre på verdensrankingen.

Samtidig har den svenske golferen Jesper Parnevik, som nå spiller på senioirtouren i USA, gravd fram igjen utroskapsskandalen. Parnevik var mannen som introduserte Woods for svenske Elin Nordregren i sin tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer