Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Woods mister fotball-VM på grunn av skade

- Veldig synd, sier landslagssjefen.

SKADD: Lisa-Marie Woods mister sommerens fotball-VM på grunn av skade. Her sammen med Tyskalnds Birgit Prinz. Foto: AP Photo/Michael Probst
SKADD: Lisa-Marie Woods mister sommerens fotball-VM på grunn av skade. Her sammen med Tyskalnds Birgit Prinz. Foto: AP Photo/Michael Probst Vis mer

Lisa-Marie Woods har pådratt seg en hofteskade og spiller ikke for Norge i sommerens fotball-VM.

- Woods fikk en skade i venstre hofteregion under søndagens trening, og hun ble da satt ut av videre spill. Hun har kommet seg litt, men min vurdering er at hoften ikke vil tåle belastningen et VM-sluttspill gir, sier landslagslege Terje Halvorsen til fotball.no.

Landslagssjef Eli Landsem har opplevd flere skader på VM-aktuelle spillere den siste tiden. Hun håper på å få hentet inn en erstatter for midtbanespilleren så raskt som mulig.

- Dette er veldig synd, både for Lisa og landslaget. Vi støtter oss til vurderingene fra det medisinske apparatet. Vi vil nå sende en søknad til FIFA for å be om å få ta ut en erstatter, sier Landsem.

I henhold til FIFAs regelverk har deltakernasjonene i VM lov til å hente inn en erstatter dersom en akutt skade oppstår inntil et døgn før første kamp. Så fort Norges søknad blir innvilget, vil Landsem kalle inn en ny spiller til troppen, ifølge fotball.no.

(NTB)