Woods og Mickelson klarte ikke cuten

Forsvant etter to runder.

RØK UT: De to tidligere verdensenerne Tiger Woods og Phil Mickelson klarte ikke cuten på PGA-touren fredag. Foto: REUTERS/Matt Sullivan
RØK UT: De to tidligere verdensenerne Tiger Woods og Phil Mickelson klarte ikke cuten på PGA-touren fredag. Foto: REUTERS/Matt Sullivan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to tidligere verdensenerne Tiger Woods og Phil Mickelson klarte ikke cuten på PGA-touren fredag.

Begge forsvant etter to runder av The Greenbrier Classic i Virginia fredag. Woods havnet på par, mens Mickelson havet to over par. De har henholdsvis et og tre slag unna den forventede cuten.

Det er første gangen de to golfstorhetene har sagt takket for seg i en og samme turnering som profesjonelle. Sist gang de to røk ut samme turnering var i 1993, men da hadde Woods amatørstatus.

- Jeg fikk det ikke til. Jeg følte jeg slo gode driver, men hadde ikke helt følelsen av distansen. Ballen bare fortsatte og fortsatte. Jeg fikk ikke ballen nærme pinnen nesten uansett hva jeg gjorde, sa en frustrert Woods etter at fiaskoen var et faktum.

Det er niende gang Woods ikke har klart cuten i sin profesjonelle karriere, men for andre gang denne sesongen. Woods gikk forbi legenden Jack Nicklaus da han vant sin 74. PGA-turnering i forrige helg. Med det ble han nest best i antall serie på PGA-touren. Sam Snead topper med 82.

Man fikk ikke spilt ferdig annen dag i Virginia på grunn av mørket og da ledet Webb Simpson ledet med ett slag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer