Woods og Mickelson klarte ikke cuten

Forsvant etter to runder.

RØK UT: De to tidligere verdensenerne Tiger Woods og Phil Mickelson klarte ikke cuten på PGA-touren fredag. Foto: REUTERS/Matt Sullivan
RØK UT: De to tidligere verdensenerne Tiger Woods og Phil Mickelson klarte ikke cuten på PGA-touren fredag. Foto: REUTERS/Matt SullivanVis mer

De to tidligere verdensenerne Tiger Woods og Phil Mickelson klarte ikke cuten på PGA-touren fredag.

Begge forsvant etter to runder av The Greenbrier Classic i Virginia fredag. Woods havnet på par, mens Mickelson havet to over par. De har henholdsvis et og tre slag unna den forventede cuten.

Det er første gangen de to golfstorhetene har sagt takket for seg i en og samme turnering som profesjonelle. Sist gang de to røk ut samme turnering var i 1993, men da hadde Woods amatørstatus.

- Jeg fikk det ikke til. Jeg følte jeg slo gode driver, men hadde ikke helt følelsen av distansen. Ballen bare fortsatte og fortsatte. Jeg fikk ikke ballen nærme pinnen nesten uansett hva jeg gjorde, sa en frustrert Woods etter at fiaskoen var et faktum.

Det er niende gang Woods ikke har klart cuten i sin profesjonelle karriere, men for andre gang denne sesongen. Woods gikk forbi legenden Jack Nicklaus da han vant sin 74. PGA-turnering i forrige helg. Med det ble han nest best i antall serie på PGA-touren. Sam Snead topper med 82.

Man fikk ikke spilt ferdig annen dag i Virginia på grunn av mørket og da ledet Webb Simpson ledet med ett slag.

Steve Stricker som gikk sammen med Woods på runden lå også dårlig an med tanke på å klare cuten med fem hull igjen å spille, men i motsetning Woods klarte han fem strake birdier på de siste hullene.

(NTB)