Tiger Woods på 23. plass i comebacket

Woods på 23. plass i comebacket

Tiger Woods klatret på resultatlista og endte på 23.-plass i comebacket på PGA-touren i golf. Turneringen i San Diego fikk samtidig ingen vinner søndag.

GODKJENT COMEBACK: Tiger Woods gjorde comeback i PGA-touren. Foto: Michael Reaves/Getty Images/AFP
GODKJENT COMEBACK: Tiger Woods gjorde comeback i PGA-touren. Foto: Michael Reaves/Getty Images/AFPVis mer

Woods-comebacket har vært det store samtaleemner i golfmiljøet denne helgen. Interessen rundt legendens tilbakekomst har vært enorm. I San Diego var det heller aldri tvil om hvilken spiller som tiltrakk seg mest oppmerksomhet.

PGA opplyser på sine nettsider av klart flest publikummere valgte å følge Woods på hans runder i turneringen. 42-åringen er med andre ord fortsatt en publikumsmagnet, til tross for sitt lange fravær og store skadeproblemer.

Fredag klarte Woods cuten med minste mulige margin. Siden har pilene kun pekt oppover. Lørdag klatret han 26 plasser på resultatlista med en runde to slag under par, og søndag gjorde han et nytt 16 plasser stort hopp.

Avslutningsrunden på par førte til at 42-åringen endte på 23.-plass i comebacket, totalt tre slag under par. Det var det ingen grunn til å henge med hodet over.

Plasseringen er legendens beste på PGA-touren siden august 2015.

- Jeg kan føle enkelte ting som er galt med svingen min. Det må vi jobbe med, oppsummerte veteranen etter endt turnering.

Som i glansdagene slo han kolossalt langt fra utslagsstedet, men ofte fløy ballen ut til høyre eller venstre.

Seierskampen i San Diego ble spennende og intens søndag. Tre spillere måtte ut i omspill for å kåre en vinner. Amerikanske Ryan Palmer røk ut på første omspillshull, mens svenske Alex Noren og australske Jason Day spilte ytterligere fire hull uten at vinneren var klar.

Da var det blitt så mørkt at arrangørene ikke så noen annen mulighet enn å utsette videre spill til mandag.

(NTB)