Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Woods slakter intervju gjort av 84-åring

Falskt intervju.

GÅR HARDT UT: Tiger Woods er misfornøyd med intervjuet gjort av golfjournalist Dan Jenkins. Foto: John Sommers II / Reuters / NTB Scanpix
GÅR HARDT UT: Tiger Woods er misfornøyd med intervjuet gjort av golfjournalist Dan Jenkins. Foto: John Sommers II / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

I den siste utgaven av Golf Digest skriver den 84 år gamle golfjournalisten Dan Jenkins et falskt parodisk intervju med Tiger Woods. Det falt ikke i god jord hos golfstjernen.

Under tittelen «Mitt (falske) intervju med Tiger Woods» går Jenkins hardt ut mot ekteskapsproblemene og de siste års major-tørke.

Woods har sjelden reagert på medieoppslag, men mener Jenkins' seneste påfunn er under beltestedet. På Derek Jeters nettside, The Players Tribune, skriver Woods hva han mener om saken.

«Leste du Jenkins intervju med meg i Golf Digest? Det håper jeg ikke, fordi det var ikke meg», skriver Woods i et innlegg kalt «Ikke sant. Ikke morsomt.».

«Det var litt av en tosk han latet som han intervjuet. Det stemmer, Jenkins forfalsket et intervju som feiler som parodi og ser mer ut som et bittert karakterdrap. Journalistisk og etisk, kan man synke lavere?», står det videre.

I det falske intervjuet spør Jenkins blant annet Woods om bilkrasjen i 2009 som senere førte til utroskapsskandaler og slutten på ekteskapet med Elin Nordegren.

- Du har ikke snakket om det, men etter alle forsidene i New York Post under skandalen; hva er moralen i historien?

- Det er enkelt. Ikke bli tatt, var Woods' svar ifølge Jenkins.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media