Woods slakter intervju gjort av 84-åring

Falskt intervju.

GÅR HARDT UT: Tiger Woods er misfornøyd med intervjuet gjort av golfjournalist Dan Jenkins. Foto: John Sommers II / Reuters / NTB Scanpix
GÅR HARDT UT: Tiger Woods er misfornøyd med intervjuet gjort av golfjournalist Dan Jenkins. Foto: John Sommers II / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I den siste utgaven av Golf Digest skriver den 84 år gamle golfjournalisten Dan Jenkins et falskt parodisk intervju med Tiger Woods. Det falt ikke i god jord hos golfstjernen.

Under tittelen «Mitt (falske) intervju med Tiger Woods» går Jenkins hardt ut mot ekteskapsproblemene og de siste års major-tørke.

Woods har sjelden reagert på medieoppslag, men mener Jenkins' seneste påfunn er under beltestedet. På Derek Jeters nettside, The Players Tribune, skriver Woods hva han mener om saken.

«Leste du Jenkins intervju med meg i Golf Digest? Det håper jeg ikke, fordi det var ikke meg», skriver Woods i et innlegg kalt «Ikke sant. Ikke morsomt.».

«Det var litt av en tosk han latet som han intervjuet. Det stemmer, Jenkins forfalsket et intervju som feiler som parodi og ser mer ut som et bittert karakterdrap. Journalistisk og etisk, kan man synke lavere?», står det videre.

I det falske intervjuet spør Jenkins blant annet Woods om bilkrasjen i 2009 som senere førte til utroskapsskandaler og slutten på ekteskapet med Elin Nordegren.

- Du har ikke snakket om det, men etter alle forsidene i New York Post under skandalen; hva er moralen i historien?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer