Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods' sønn imponerer

Woods' sønn forbløffer

Legenden Tiger Woods' sønn imponerer golfmiljøet i en turnering i Florida.

TALENT: Tiger senior har enda ikke gitt seg, men allerede nå kan det se ut som det gror godt i Woods-slekta. Video: @TWlegion Vis mer

Tiger Woods regnes av mange som den aller største innen golf. Han innehar en rekke rekorder i sporten, og han har siden 1996 vært profesjonell golfspiller. Og han har fortsatt ikke gitt seg, selv om han har blitt kåret til årets golfspiller ved elleve anledninger, seinest i 2013.

Men skal vi tro en video som sirkulerer på nettet, så kan hans fans ha store forhåpninger for framtida også. For hans sønn vekker oppsikt i en golfturnering som ble spilt nylig.

Charlie Woods (10) ser ut til å ha gode forutsetninger til å bli en god spiller, akkurat som sin far.

- Utrolig

Med god golfsving og stil kunne nesten sett ut som han var profesjonell allerede.

- Han kommer til å ta 100 titler, skriver Riggs Barstool, som er programleder i to anerkjente golf-podkaster.

Også nåværende golfspiller Justin Thomas, som har vunnet PGA-touren selv, lot seg imponere over Tiger Woods sønn.

- Så utrolig. Jeg kunne sett på dette hele dagen, av mange grunner, skriver Thomas i kommentarfeltet på videoen.

Videoen viser altså ikke hvordan selve resultatet så ut, men Fox News skriver at 10-åringen ikke vant golfarrangementet.

- Veldig spesielt

Tiger Woods selv sier at barna begynner å forstå hvordan hans liv som golfspiller er.

- Jeg tror barna begynner å skjønner hvor mye dette spillet betyr for meg. Før mitt comeback visste de bare at gull ga meg mye smerte, sier Woods og sikter til ryggskaden han har slitt med.

Men nå hevder han at det ikke er like stort problem lenger.

- Heldigvis har jeg gått gjennom prosessen der det ikke lenger er tilfellet, og jeg kan gjøre dette (golf) igjen. Så som du skjønner, vi skaper nye minner for dem, og det er veldig spesielt, forteller golflegenden.

Ikke alle er like fornøyde med oppmerksomheten som Charlie Woods har fått. The Guardian-skribent Ewan Murray ber offentligheten om å bare la 10-åringen nyte golf.

- Wood junior som en golfsuksess ville vært en historie for generasjoner. Å kjenne til muligheten gjør ingen skade, så lenge oppfølgingen ikke er uopphørlig, skriver han.