Woods startet med en dobbelbogey

Sliter med å kvalifisere seg i Illinois.

RØFT: Tiger Woods fikk ikke den åpningen han ønsket seg i natt, og ligger ni slag bak lederen. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFP
RØFT: Tiger Woods fikk ikke den åpningen han ønsket seg i natt, og ligger ni slag bak lederen. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFPVis mer

|||Tiger Woods slet i starten i den tredje playoffturneringen på PGA-touren. I Illinois torsdag innledet han med en dobbeltbogey.

Han gikk den første runden på 73 slag, to over par. Det ga bare 45.-plass av 70 spillere etter den første runden. Det er Matt Kuchar som tok ledelsen, og han ligger hele ni slag foran Tiger Woods etter den første runden.

Det er helt klart at den nyskilte amerikanske verdenseneren sliter. I fjor vant han turneringen i Lemont, men det ser det ikke ut til at han er i stand til i år, for førsterunden var altfor svak.

- Jeg må bare fortsette å jobbe knallhardt, for jeg er jo ikke mer enn seks slag bak, sa Tiger Woods etter torsdagens runde. Han tenkte ikke på avstanden til lederen, men avstanden fram til spillerne som ligger på de siste plassene til å kvalifisere seg til den fjerde og siste playoffturneringen i Atlanta.

For at Tiger Woods skal være sikret en plass i Atlanta, der bare de 30 beste på PGA-touren for sjansen til å spille, må han sikre seg minst en femteplass denne helgen. I øyeblikket ser det ikke veldig lyst ut for ham.

(NTB)