<strong>NY SEIER:</strong> Tiger Woods vant turneringen i Florida i helga og sikret sin seier nummer 76. Foto: REUTERS/Andrew Innerarity
NY SEIER: Tiger Woods vant turneringen i Florida i helga og sikret sin seier nummer 76. Foto: REUTERS/Andrew Innerarity Vis mer

Woods tok sin 76. seier på PGA-touren

Hans andre i 2013.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere verdensener Tiger Woods vant WGC-turneringen i Florida med to slag søndag. Det var amerikanerens 76. seier på PGA-touren.

Til tross for litt nervøst spill på siste hull, kunne ingen ta fra Woods en ny golftriumf etter totalt 269 slag. Nærmeste utfordrer ble landsmannen Steve Stricker.

Woods avsluttet med en 71-runde, men var klart best de foregående dagene. Det var hans annen seier i 2013. Amerikaneren hadde totalt 27 birdier etter fire runder, der tre av dem kom søndag.

- Jeg prøver bare å forbedre meg, så enkelt er det. Jeg føler at jeg spiller stadig mer effektivt og konsekvent dag for dag, og jeg er veldig fornøyd med framdriften jeg har hatt med (trener) Sean Foley, sa Woods.

Debatten går om hvorvidt amerikaneren er tilbake i den fantastiske formen han viste tidlig på 2000-tallet.
Den vil neppe være over før han vinner sin første majortittel på fem år, men motstanderne ser en Woods som begynner å ligne seg selv igjen.

- Holdningen hans, det jeg så av ham denne uken og selvtilliten hans ligner veldig på hvordan han var tidlig på 2000-tallet, sa Stricker.

- For meg ser det bare ut som at han har det bedre mentalt. Det ser ut som han har det gøy og har stor tro på seg selv og spillet sitt, la søndagens toer til.

Adam Scott (Australia), Sergio Garcia (Spania), Phil Mickelson (USA) og Graeme McDowell (Nord-Irland) endte alle på delt tredjeplass med totalt 274 slag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer