Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Woods tror på Masters-triumf

Kan vinne US Masters for femte gang neste måned.

Foto: Scott A. Miller/REUTERS
Foto: Scott A. Miller/REUTERS Vis mer

Woods gikk den siste runden av PGA-turneringen på par med 72 slag. Totalt endte han ett slag under par og langt bak lederne på en delt 24.-plass.

Tallene er lite å skryte av, men den tidligere verdenseneren var fornøyd med sisterunden som ble ødelagt av en bogey på 17. hull og en dobbel bogey på det siste.

- God uke Amerikaneren har lenge slitt med psyken etter den mye omtalte utroskapsskandalen og har vært villig til å dele sine tanker med verden. Søndag var det en langt mer offensiv Woods som svarte på spørsmål om han tror på seier i US Masters i april.

- Absolutt, lød det kontante svaret.

- Det har vært en veldig god uke, en uke jeg trengte. Jeg treffer ballen godt, og tingene vi har jobbet med de siste ukene, føltes virkelig komfortable i dag. Jeg følte at jeg hadde kontroll på nesten hvert eneste slag, sa Woods.

Laird til topps Vant gjorde skotten Martin Laird, som gikk den siste runden på 75 slag og endte åtte under par totalt med 280. Han ledet etter den tredje runden lørdag og maktet så vidt å holde hjemmefavoritten Steve Marino bak seg.

Marino gikk den siste runden på 72 og endte til slutt på 2.-plass, ett slag bak Laird. Engelske Justin Rose ble nummer tre på 282 slag totalt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media