Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

World Taekwondo Federation er lei av forkortelsen «WTF»

Endrer navnet.

WTF?: World Taekwondo Federation er lei av akronymet de har «fått». Her slår Nina Solheim (t.v) juniorverdensmester Lim Hoy-Jung i Bergen, 2003. Foto: ODDMUND LUNDE/DAGBLADET
WTF?: World Taekwondo Federation er lei av akronymet de har «fått». Her slår Nina Solheim (t.v) juniorverdensmester Lim Hoy-Jung i Bergen, 2003. Foto: ODDMUND LUNDE/DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): World Taekwondo Federation får ekstra oppmerksomhet for akronymet de ofte blir gitt i media, noe som ikke er så rart.

Organisasjoner blir ofte forkortet ned i akronymer, som for eksempel NFF (Norges Fotballforbund), NHF (Norges håndballforbund) og liknende. World Taekwondo Federation har ikke vært like heldig med sitt akronym.

De forkortes nemlig ned til WTF, mer kjent blant sms-skrivende som «What The Fuck» (hva faen, journ. anm.).

Nå tar de et oppgjør mot akronymet, og ønsker å markedsføre seg selv på nytt, mest for å unngå bruken av «WTF».

De ønsker å fjerne bruken av «Federation», slik at det bare blir «World Taekwondo». Dette har de allerede gjort, i forbindelse med eventer som World Taekwondo Grand Prix og World Taekwondo World Championship.

Selv om de vil fjerne bruken av federation, har de ingen planer om å endre organisasjonsnavnet.

- Dette er en del av det å utvikle et helhetlig og lett gjenkjennelig merkenavn, sier forbundets generalsekretær, Hoss Rafaty, til insidethegames.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media