Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Worley holdt unna til ny seier

Tok seseongens tredje storslalåmseier med sterk avslutning.

HOLDT UNNA: Franske Tessa Worley var raskest i storslalåm for tredje gang på fire forsøk i Semmering i Østerrike tirsdag. Foto: SCANPIX/ EPA/ROLAND SCHLAGER
HOLDT UNNA: Franske Tessa Worley var raskest i storslalåm for tredje gang på fire forsøk i Semmering i Østerrike tirsdag. Foto: SCANPIX/ EPA/ROLAND SCHLAGER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tessa Worley mistet ledelsen i løpet av annenomgangen, men en solid avslutning sørget for sesongens tredje verdenscupseier i storslalåm i østerrikske Semmering.

Den franske jenta ledet etter førsteomgangen med slovenske Tina Maze tyskerne Maria Riesch og Kathrin Hölzl som sine nærmeste konkurrenter.

Maze mislyktes i andre halvdel og måtte nøye seg med 6.-plass. Riesch og Hölzl markerte seg derimot med sterk kjøring på toppen av løypa.

Tessa Worley tapte hele det snaue halvsekundet hun hadde å gå på i første del, men hentet seg inn igjen på fantastisk kjøring og vant med over seks tideler.

- Jeg er utrolig fornøyd med dette. Nå har jeg tre seirer, og det er langt over forventningene jeg hadde før sesongen, sa Worley til Eurosport etter rennet.

Hun har kommet inn som en komet i verdenstoppen denne vinteren og har en enkel forklaring på de gode resultatene.

- Jeg får til det meste av det jeg prøver uten å gjøre for mange feil.

Amerikanske Julia Mancuso gjennomførte en glimrende annenomgang, og kjørte seg opp fra 18. til 5.-plass. Da fem løpere gjensto på toppen var det likevel slutt på moroa for Mancuso.

Hjemmehåpet Elisabeth Görgl overtok først ledelsen, men de tyske jentene Hölzl og Riesch fulgte opp og gjorde det samme.

Ingen av de norske alpinistene deltok i rennet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!