Wozniacki beklager Nadal-spøk

Simulerte krampeanfall på pressekonferanse.

Tennisesset Caroline Wozniacki innrømmer at hun dro en noe slem spøk da hun etterlignet Rafael Nadals anfall fra dagen før og tilsynelatende falt bakover i stolen.

Det lille skuespillet serverte Wozniacki etter å ha slått Svetlana Kuznetsova ut av US Opens 4. runde mandag kveld. På pressekonferansen etter kampen lot hun som hun falt bakover i smerte, noe både de fremmøtte journalistene og Wozniacki selv moret seg stort over.

KRAMPEANFALL: Rafael Nadal sank plutselig sammen i stolen under en pressekonferanse på søndag.Foto: SCANPIX/AP Photo/Andrzej Kentla
KRAMPEANFALL: Rafael Nadal sank plutselig sammen i stolen under en pressekonferanse på søndag.Foto: SCANPIX/AP Photo/Andrzej Kentla Vis mer

Det så unektelig ut til at dansken gjorde spøkte på bekostning av Nadal, som falt bakover i kramper etter en tenniskamp søndag. Og dagen etter var det en smått angrende Wozniacki som møtte pressen.

- Jeg hadde det litt morsomt på pressekonferansen i går kveld. Jeg håper at det ikke blir tatt ille opp. Jeg har dyp respekt for Rafa, som jeg beundrer, sa Wozniacki, som også tidligere har vist seg som litt av en klovn.

Blant annet tok hun rollen som journalist og stilte herrenes verdensener Novak Djokovic merkelige spørsmål på en pressekonferanse.

Og under Australian Open tidligere i år diktet hun opp en historie om at hun var blitt angrepet av en kenguru, hvorpå hun dukket opp til pressemøtet med en oppblåsbar kenguru med grønne boksehansker.

SPØKEFUGL: Caroline Wozniacki er kjent som en spøkefugl i tennissirkuset, og har blant annet skrytt på seg å ha blitt angrepet av en kenguru, som viste seg å være av den oppblåsbare sorten.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / WILLIAM WEST
SPØKEFUGL: Caroline Wozniacki er kjent som en spøkefugl i tennissirkuset, og har blant annet skrytt på seg å ha blitt angrepet av en kenguru, som viste seg å være av den oppblåsbare sorten.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / WILLIAM WEST Vis mer

(NTB)