<strong>FORTSATT ET PAR:</strong> Rory McIlroy og Caroline Wozniacki har ikke gjort det slutt likevel.Foto: REUTERS/Brian Snyder / NTB Scanpix
FORTSATT ET PAR: Rory McIlroy og Caroline Wozniacki har ikke gjort det slutt likevel.Foto: REUTERS/Brian Snyder / NTB Scanpix Vis mer

Wozniacki benekter superbruddet med McIlroy

- Jeg er så lei av de ryktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går meldte drøssevis av medier, inkludert Dagbladet, at det såkalte superparet Caroline Wozniacki og Rory McIlroy hadde gjort det slutt.

Det stemmer ikke, forteller Wozniacki i dag.

- Jeg er så lei av de ryktene. De oppstår hver gang Rory og jeg er borte fra hverandre eller ikke skriver på Twitter. Det er ikke noe i det, og fra nå av tror jeg bare at jeg skal holde privatlivet mitt privat, sier Caroline Wozniacki til den danske avisa Ekstrabladet.

Det var den irske avisa The Independent som påsto at forholdet mellom de to idrettsstjernene var over. Avisa hevdet at et litt ufint Twitter-bilde var årsaken til at den irske golfeneren dumpet den danske tennisstjerna.

- Det er så irriterende at medier og såkalte kilder skal spre denslags hele tida. De skriver jo bare det de har lyst til, sier Wozniacki til Ekstrabladet, og legger til at forholdet med McIlroy fortsatt er intakt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer