Tennis:

Wozniacki går for seier i Miami: 
- Jeg spiller veldig godt om dagen

Klar for kvartfinale.

DRØMMER: Caroline Wozniacki drømmer om seier i Miami. Dansken har allerede nådd kvartfinale i turneringen. Foto: Luis M. Alvarez / AP / NTB scanpix
DRØMMER: Caroline Wozniacki drømmer om seier i Miami. Dansken har allerede nådd kvartfinale i turneringen. Foto: Luis M. Alvarez / AP / NTB scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tennisstjernen Caroline Wozniacki har seier i blikket i WTA-turneringen Miami Open. Dansken nærmer seg en plass blant de ti beste på verdensrankingen.

Wozniacki (26) er klar for kvartfinale i Miami etter seieren mot venezuelanske Garbiñe Muguruza (23). 26-åringen har blikket rettet mot trofeet.

– Når du er så nære, så vil du selvfølgelig vinne turneringen, sier Wozniacki til Ekstra Bladet.

Dansken har fortsatt til gode å vinne en tittel i 2017, selv om hun har tatt seg til finale i to WTA-turneringer. Finaletapene ergrer henne fortsatt litt.

– Spesielt siden jeg føler at jeg har hatt sjansene (til å vinne). Jeg mener selv at jeg kunne ha gjort det litt bedre. Det er skuffende. Men jeg kan ikke klage over to finaleplasser, sier hun.

26-åringen er foreløpig rangert som nummer 14 i verden, men en plass blant de ti beste nærmer seg stadig.

– Jeg spiller veldig godt om dagen. Fortsetter det slik, så får jeg flere sjanser til å vinne titler. Forhåpentligvis får jeg trofeet her i Miami, og så må jeg fortsette å gi meg selv muligheten til nye triumfer, sier Wozniacki.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer