Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennis:

Wozniacki går for seier i Miami: 
- Jeg spiller veldig godt om dagen

Klar for kvartfinale.

DRØMMER: Caroline Wozniacki drømmer om seier i Miami. Dansken har allerede nådd kvartfinale i turneringen. Foto: Luis M. Alvarez / AP / NTB scanpix<div><br></div>
DRØMMER: Caroline Wozniacki drømmer om seier i Miami. Dansken har allerede nådd kvartfinale i turneringen. Foto: Luis M. Alvarez / AP / NTB scanpix

Vis mer

Tennisstjernen Caroline Wozniacki har seier i blikket i WTA-turneringen Miami Open. Dansken nærmer seg en plass blant de ti beste på verdensrankingen.

Wozniacki (26) er klar for kvartfinale i Miami etter seieren mot venezuelanske Garbiñe Muguruza (23). 26-åringen har blikket rettet mot trofeet.

– Når du er så nære, så vil du selvfølgelig vinne turneringen, sier Wozniacki til Ekstra Bladet.

Dansken har fortsatt til gode å vinne en tittel i 2017, selv om hun har tatt seg til finale i to WTA-turneringer. Finaletapene ergrer henne fortsatt litt.

– Spesielt siden jeg føler at jeg har hatt sjansene (til å vinne). Jeg mener selv at jeg kunne ha gjort det litt bedre. Det er skuffende. Men jeg kan ikke klage over to finaleplasser, sier hun.

26-åringen er foreløpig rangert som nummer 14 i verden, men en plass blant de ti beste nærmer seg stadig.

– Jeg spiller veldig godt om dagen. Fortsetter det slik, så får jeg flere sjanser til å vinne titler. Forhåpentligvis får jeg trofeet her i Miami, og så må jeg fortsette å gi meg selv muligheten til nye triumfer, sier Wozniacki.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media