<strong>KRITISERES:</strong> Danske Caroline Wozniacki og flere andre kvinnelige tennisspillere kritiseres for å ikke har deltatt på en turnering i Dubai. Her fra en kamp tidligere i år. Foto: AP Photo/Dmitri Lovetsky
KRITISERES: Danske Caroline Wozniacki og flere andre kvinnelige tennisspillere kritiseres for å ikke har deltatt på en turnering i Dubai. Her fra en kamp tidligere i år. Foto: AP Photo/Dmitri Lovetsky Vis mer

Wozniacki kritiseres: - Det er et problem at vi har investert så mye penger i kvinne-tennis

Hovedsponsoren er forbanna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Caroline Wozniacki måtte forrige uke melde avbud til en turnering på grunn av en kneskade. En turnering hennes årelange sponsor, Dubai Duty Free, er hovedsponsor for.

Det gjør turneringsdirektøren for Dubai Duty Free Tennis Championships, Salah Tahlak, forbanna.

- Vi taper en masse penger, og så mister vi dessuten en av våre ambassadører. Vi setter veldig stor pris på hva hun har gjort for oss tidligere. Hun kom til alle våre begivenheter og var meget dedikert. Men i år har det hele kollapset, det er virkelig dårlig, sier Salah til det Dubai-baserte sportsmediet 360°, skriver danske Ekstrabladet.

Wozniacki har lenge vært ambassadør for Dubai Duty Free, men nå finnes det ingen spor på samarbeidet på hennes egen offisielle hjemmeside.

Kritiserer toppspillere Tahlak kritiserer flere toppspillere etter at de har glimtet med sitt fravær i turneringa. Stjerner som Serena Williams og Angelique Kerber skal ha meldt avbud i seneste laget, mens også Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova mottar kritikk.

Garbine Muguruza og Simona Halep var de to eneste topp fem-spillerne i turneringa, men røk raskt ut. Derfor var ingen seedede spillere i kvartfinalene. Resultatet? Skuffa tennis-sheiker og tomme tribuner.

- Herrenes turnering startet samme dag som kvinnenes. Til kvinnenes var det halvfullt, mens på herrenes kamper var det stappfullt på tribunen. Det er et problem at vi investerer så mye penger i kvinne-tennis, og har gjort premiepengene like store, og så funker det ikke, sier Tahlak i intervjuet.

Elsker sporten Turneringsdirektøren forteller at de har gjort mye for sporten, og at de også er global sponsor.

- Men en turnering uten spillere, er ikke en turnering. Og det handler om spillerne selv. Det er de som er hovedårsaken til problemet, sier Tahlak.

WTA er heller ikke fornøyde med at det er meldt avbud i seineste laget, og vil ifølge Tahlak ta opp problemet på et styremøte i nærmeste framtid.

Dubai Duty Free Tennis Championship stiller med en samlet premiesum på 1,734 900 dollar, og rangeres som en Premier-turnering. Det skal være 1,3 millioner mer i premiepenger enn minimumskravet.

<strong>FORBANNA:</strong> Salah Tahlak er ikke direkte fornøyd med stjernefraværet. Foto: Juergen Hasenkopf/REX/Shutterstock
FORBANNA: Salah Tahlak er ikke direkte fornøyd med stjernefraværet. Foto: Juergen Hasenkopf/REX/Shutterstock Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer