<strong>LEGGER OPP:</strong> Caroline Wozniacki. Foto: Robert Deutsch / Reuters / NTB Scanpix
LEGGER OPP: Caroline Wozniacki. Foto: Robert Deutsch / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Wozniacki legger opp

Det danske tennisesset Caroline Wozniacki (29) har bestemt seg for å legge opp.

Publisert
Sist oppdatert

Tennisprofilen er ansett som et av de største sportsnavnene i Danmark, men nå legger hun opp etter Australian Open i januar.

Det skriver hun selv på Instagram.

- Jeg har oppnådd alt jeg kunne drømme om på tennisbanen. Jeg har alltid sagt til meg selv at når tida kommer der jeg føler det er ting utenom tennis som jeg heller vil gjøre, er det på tide avslutte. I løpet av de siste månedene har jeg funnet ut at det er mye jeg har lyst til å oppnå utenfor tennisbanen, skriver Wozniacki.

Det var i nettopp Australian Open at hun vant sin første og eneste Grand Slam-tittel for to år siden etter at hun seiret mot Simona Halep i finalen.

Da tok hun også tilbake rangeringen som den beste kvinnen i verden, som hun også holdt periodevis i 2010 og 2011.

- Dette har ingenting å gjøre med helsen min, og det er heller ikke et farvel. Jeg gleder meg til å dele reisen min med dere alle, skriver hun til sine følgere.

Dansken avslørte i fjor at hun er blitt diagnostisert med leddgikt, og skriver på Instagram at hun holder på med prosjekt angående dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer