Wozniacki med svartmalt racket i Wimbledon

Håper byttet skal gi opptur.

DROPPER SPONSOREN: Caroline Wozniacki vraker racketene fra hennes faste sponsor, og prøver å finne tilbake til formen med en hemmelig, svartmalt racket. Trolig er det den gamle leverandørens racket hun dekker med spraymaling. Foto: KENZO TRIBOUILLARD, AFP / NTB SCANPIX
DROPPER SPONSOREN: Caroline Wozniacki vraker racketene fra hennes faste sponsor, og prøver å finne tilbake til formen med en hemmelig, svartmalt racket. Trolig er det den gamle leverandørens racket hun dekker med spraymaling. Foto: KENZO TRIBOUILLARD, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Det danske tennishåpet Caroline Wozniacki famler etter formen. I sin første gressturnering for sesongen håper hun at en spraymalt racket skal gjøre susen.

Hun vil ikke benytte den bare i WTA-turneringen i Eastbourne, men også i Wimbledon-turneringen, som starter neste uke.

- Caroline spiller hele gressesongen med den malte racketen, sier hennes far og trener Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Malingen skal skjule navnet til racketens produsent.

Normalt spiller Wozniacki racketer produsert av hennes japanske sponsor Yonex, men i jakten på årsaker til dårlig form og svake resultater har søkelyset nå falt på racketen.

- Yonex jobber med å utvikle en ny racket til Caroline, som skal være klar til hardcourtsesongen, sier Wozniacki senior.

Tidligere har Wozniacki brukt Babolat-racket, og det er sannsynlig at det er merket som gjemmer seg under den svarte spraymalingen. Imidlertid vil ingen bekrefte det.

Flere stiller seg tvilende til at det er racketen som har ødelagt for Wozniacki.

- Yonex er litt mer firkantet, og treffpunktet litt annerledes, men det betyr ikke noe for en god spiller. Det er oppe i hodet at noe er galt, sier tennisekspert og Eurosport-kommentator Thomas Skouboe.

- Men det gikk bra sist hun spilte med Babolat-racket, og nå prøver hun å komme tilbake til sin komfortsone.

(NTB)