TETT FORHOLD: Caroline Wozniacki med trener og pappa Piotr. Nå mener flere eksperter at de to bør trappe ned samarbeidet.Foto: SCANPIX/AP/Lynne Sladky
TETT FORHOLD: Caroline Wozniacki med trener og pappa Piotr. Nå mener flere eksperter at de to bør trappe ned samarbeidet.Foto: SCANPIX/AP/Lynne SladkyVis mer

Wozniacki rådes til å dumpe pappa som trener

- Kommer ikke videre med ham.

Caroline Wozniacki må droppe faren som trener dersom hun vil vinne Grand Slam-titler i tennis. Det rådet får hun av flere eksperter.

- Jeg er sikker på at Wozniacki ikke kommer videre med faren som trener. Hun mangler noe i spillet sitt, som jeg er overbevist om at han ikke kan få fram. Hun må, blant annet, forbedre forehanden sin, slik at hun blir i stand til å utnytte det store fysiske og strategiske overtaket hun har på de aller fleste motstanderne, sier Chris Brown til den danske avisen Ekstra Bladet.

Han har fulgt internasjonal tennis siden 1992 og eier både en tennisradio og et tennisbyrå.

Den danske tennisstjernen ansatte spanske Ricardo Sanchez i fjor, men da hun tapte for belgiske Kim Clijsters i kvartfinalen i Australian Open, og samtidig tapte sin ledelse på verdensrankingen, ble han sparket. Faren kom tilbake.

Onsdag ble Wozniacki slått ut av en turnering i Doha og skuffet stort.

- Faren må vekk, for nå mangler hun det våpenet som skal til for å hamle opp med spillere som Victoria Azarenka og Petra Kvitova. Hun må ha en ny trener, som får den tiden han trenger til å forbedre forehanden hennes, sier tenniseksperten Simon Cambers.

(NTB)