LANGT FRA FORMEN: Selv en koseprat med toppgolfer Rory McIlroy i helga hjalp ikke Caroline Wozniacki i første runde i Cincinnati.Foto: SCANPIX/AP/Al Behrman
LANGT FRA FORMEN: Selv en koseprat med toppgolfer Rory McIlroy i helga hjalp ikke Caroline Wozniacki i første runde i Cincinnati.Foto: SCANPIX/AP/Al BehrmanVis mer

Wozniacki røk rett ut i første runde i Cincinnati

Sliter foran US Open.

Caroline Wozniacki ser ut til å være langt fra toppformen foran US Open. Onsdag røk den danske tennisyndlingen rett ut av WTA-turneringen i Cincinnati.

For annen uke på rad tapte Wozniacki sin første kamp i en WTA-turnering.

I onsdagens 2.-rundekamp i Cincinnati måtte 21-åringen gi tapt 4-6, 5-7 for amerikanske Christina McHale. Sist uke ble det tap for Roberta Vinci fra Italia i Toronto.

Det lover ikke godt foran US Open. Grand Slam-turneringen starter i New York om snaut to uker. Siste test før US Open er i New Haven neste uke.

Wozniacki har tatt steget opp på toppen av verdensrankingen, men flere har stilt spørsmålet om hun fortjener statusen som verdens beste kvinnelige tennisspiller siden hun ikke har vunnet en Grand Slam-tittel hittil i karrieren.

(NTB)