Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wozniacki røk ut etter tap mot ukjent rumener

- Føler meg tom.

RØK UT: Caroline Wozniacki røk ut av US Open allerede i første runde. Rumenske Irina-Camelia Begu ble for sterk. Foto: REUTERS/Bill Kostroun
RØK UT: Caroline Wozniacki røk ut av US Open allerede i første runde. Rumenske Irina-Camelia Begu ble for sterk. Foto: REUTERS/Bill Kostroun Vis mer

(Dagbladet): For ett år siden var Caroline Wozniacki best i verden. I natt røk ut hun ut av første runde i US Open - en turnering hun tidligere har prestert bra i.

Wozniacki tapte mot ukjente Irina-Camilia Begu fra Romania som er ranket som nummer 96 i verden. Begu vant 6-2, 6-2.

- Jeg må ha litt tid til å summe meg og tenke over hva det egentlig var som skjedder der ute, sa Wozniacki etter kampen,ifølge Ekstrabladet.

VANT: Irina-Camelia Begu (t.h) vant mot tidligere verdensener Caroline Wozniacki. Foto: AP Photo/Charles Krupa
VANT: Irina-Camelia Begu (t.h) vant mot tidligere verdensener Caroline Wozniacki. Foto: AP Photo/Charles Krupa Vis mer

- Det er klart at det alltid er tungt å tape tidlig i en turnering, spesielt i en turnering som det her. Det er aldri gøy. Jeg føler meg tom nå, sa hun.

Wozniacki gjorde hele 22 uprovoserte feil, og hadde slet med et vondt kne i kampen. Men den danske jenta nektet å skylde på skaden.

- Nei, jeg kan ikke gi kneet skylda. Jeg var bare ikke god nok til å vinne i dag, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media