TOK STORSKALP: Ksenia Pervak fra Kasakhstan feirer etter seieren mot Caroline Wozniacki. Foto: DANIEL MUNOZ, REUTERS / NTB SCANPIX
TOK STORSKALP: Ksenia Pervak fra Kasakhstan feirer etter seieren mot Caroline Wozniacki. Foto: DANIEL MUNOZ, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Wozniacki slått ut av nummer 103 i verden

«Flopp» og «katastrofal start» mener danske aviser.


(Dagbladet): Den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki toppet verdensrankingen ved utgangen av 2011-sesongen. Etter et skuffende 2012 har hun falt til 10. plass på WTA-rankingen.

Og det ser ikke spesielt lovende ut for starten av 2013, heller. Sesongen har nemlig tjuvstartet med de innledende rundene i en turnering i Brisbane i Australia, og i første runde møtte Wozniacki nummer 103 på verdensrankingen, kasakhstanske Ksenia Pervak.

Wozniacki vant første sett 6-2, mens Pervak vant det neste 6-3. Det siste settet gikk til tiebreak, som endte 7-1 i favør 21-åringen fra Kasakhstan.

- Det var mange lange og jevne slagvekslinger, og det gikk bare ikke min vei. Det viktigste er at jeg har helsen. Da kan jeg kjempe meg tilbake, sier hun ifølge NTB.

Pervak har møtt Wozniacki to ganger tidligere, og også da har hun presset dansken til tiebreak. Men de to første gangen avgjorde dansken til sin fordel, skriver det danske nyhetsbyrået Ritzau.

HAN TOPPER FORTSATT: Rory McIlroy er fortsatt på toppen av verdensrankingen i golf. Han var på plass på tribunen under kjæresten Caroline Wozniackis kamp mot Pervak. Foto: DANIEL MUNOZ, REUTERS / NTB SCANPIX
HAN TOPPER FORTSATT: Rory McIlroy er fortsatt på toppen av verdensrankingen i golf. Han var på plass på tribunen under kjæresten Caroline Wozniackis kamp mot Pervak. Foto: DANIEL MUNOZ, REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Sporten.dk omtaler kampen som en flopp og en gigantisk skuffelse, og spekulerer i om Wozniacki var for opptatt av å tenke på nyttårsfeiringen.

Ekstrabladet mener dette var «en på alle mulige måter katastrofal start for Caroline».

På tribunen satt kjæresten Rory McIlroy, som fortsatt topper verdensrankingen i sin idrett - golf. Wozniacki stilte med en ring på ringfingeren, og ble derfor naturlig nok spurt om hun hadde forlovet seg i jula.

- Jeg fikk ringen i julegave, og den passet på denne fingeren. Jeg tok den på, og så får jeg høre at jeg er forlovet. Det er jeg ikke. Det er annen gang vi har måttet avkrefte slike rykter. Ta det med ro, vi skal si fra om det skjer, sier dansken.