Wozniacki sparket treneren etter bare to måneder

- Fikk ikke nye impulser ut av Sanchez.

SLUTT: Samarbeidet mellom Caroline Wozniacki og trener Ricardo Sanchez varte ikke lenge.Foto: SCANPIX/EPA/HOW HWEE YOUNG
SLUTT: Samarbeidet mellom Caroline Wozniacki og trener Ricardo Sanchez varte ikke lenge.Foto: SCANPIX/EPA/HOW HWEE YOUNG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det danske tennisesset Caroline Wozniacki har sparket trener Ricardo Sanchez etter bare to måneders samarbeid, melder Ekstra Bladet.

- Hun synes rett og slett ikke at hun fikk nye impulser ut av å jobbe sammen med Sanchez, sier pappa Piotr Wozniacki til den danske avisen.

Den erfarne spanske treneren er ikke lenger med i teamet rundt den danske tennisyndlingen. Hun har gått tilbake til det velkjente samarbeidet med faren. Det er også klart at Team Adidas kommer til å støtte opp om den danske spilleren.

Avgjørelsen om å sparke Sanchez kom brått. Han fikk beskjed etter å ha returnert til familien i Spania etter Australian Open. Der ble Wozniacki slått ut av Kim Clijsters i kvartfinalen.

- Det var en klar avtale om at vi skulle evaluere samarbeidet nå, og vi ble enige om å slutte, sier pappa Piotr.

Han sier at Sanchez slet med å få skikkelig innpass i teamet. Han hadde store problemer med å finne sin plass i systemet og i det samarbeidet far og datter Wozniacki hadde utviklet gjennom mange år.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer