SLUTT: Samarbeidet mellom Caroline Wozniacki og trener Ricardo Sanchez varte ikke lenge.Foto: SCANPIX/EPA/HOW HWEE YOUNG
SLUTT: Samarbeidet mellom Caroline Wozniacki og trener Ricardo Sanchez varte ikke lenge.Foto: SCANPIX/EPA/HOW HWEE YOUNGVis mer

Wozniacki sparket treneren etter bare to måneder

- Fikk ikke nye impulser ut av Sanchez.

Det danske tennisesset Caroline Wozniacki har sparket trener Ricardo Sanchez etter bare to måneders samarbeid, melder Ekstra Bladet.

- Hun synes rett og slett ikke at hun fikk nye impulser ut av å jobbe sammen med Sanchez, sier pappa Piotr Wozniacki til den danske avisen.

Den erfarne spanske treneren er ikke lenger med i teamet rundt den danske tennisyndlingen. Hun har gått tilbake til det velkjente samarbeidet med faren. Det er også klart at Team Adidas kommer til å støtte opp om den danske spilleren.

Avgjørelsen om å sparke Sanchez kom brått. Han fikk beskjed etter å ha returnert til familien i Spania etter Australian Open. Der ble Wozniacki slått ut av Kim Clijsters i kvartfinalen.

- Det var en klar avtale om at vi skulle evaluere samarbeidet nå, og vi ble enige om å slutte, sier pappa Piotr.

Han sier at Sanchez slet med å få skikkelig innpass i teamet. Han hadde store problemer med å finne sin plass i systemet og i det samarbeidet far og datter Wozniacki hadde utviklet gjennom mange år.

(NTB)