SUPERDUO: Caroline Wozniacki vant ikke like mange tenniskamper uten pappa Piotr som hovedtrener. Foto: Scanpix / AP / Sang Tan
SUPERDUO: Caroline Wozniacki vant ikke like mange tenniskamper uten pappa Piotr som hovedtrener. Foto: Scanpix / AP / Sang TanVis mer

Wozniacki tar tilbake pappa som trener

Falt sju WTA-plasser på ett år.

Pappa Piotr Wozniacki er tilbake som hovedtreneren for datteren Caroline etter en svært skuffende tennissesong.

- Jeg trakk meg fra jobben en periode, men det gikk veldig dårlig. Derfor er jeg tilbake med hovedansvar for treningen igjen, sier pappa Wozniacki til flere polske medier ifølge Ekstra Bladet.

Tidlig på året var det spanjolen Ricardo Sanchez som overtok ansvaret for treningen. Da lå Caroline Wozniacki på førsteplass på verdensrankingen. Etter to måneder ble spanjolen byttet ut med svenske Tomas Johansson. På det tidspunkt var hun falt til sjuendeplass på rankingen.

Nå, etter at 2012-sesongen er over, er hun ikke inne blant de ti beste, og dermed er pappa tilbake som hovedtrener igjen.

- Nå går vi tilbake til det gamle systemet som førte Caroline til verdenstoppen, og jeg bryr meg absolutt ikke om at ekspertene misliker det, sier Piotr Wozniacki.

(NTB)